Můj dlouhý běh – první česká běžecká audiokniha

Můj dlouhý běh – první česká běžecká audiokniha

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně; bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z kmene Tarahumara a také euforii i hluboké dno legendárního Spartathlonu.

Inspiraci v Orálkově příběhu najde zkušený borec i začátečník

Můj dlouhý běh je čtivá, vtipná a s nadhledem napsaná (audio)kniha o nenápadném půvabu běhání – a ultramaratonu zvlášť. Inspiraci v Orálkově příběhu najde zkušený borec i nadšenec, který se statečně pere se svými prvními kilometry. Poslechněte si během svého vlastního běhání fascinující příběh v podání Zdeňka Velena.

„Když jsme vydali papírovou knihu, potěšilo mě, jak nadšeně byla přijatá. Lidé za mnou chodili a říkali, že je můj příběh motivuje. Věřím, že posluchačům nejen z řad běžců se bude stejně líbit i audiokniha,“ přeje si Daniel Orálek, který na své autobiografii spolupracoval se sportovním novinářem Lubošem Brabcem.

Režisér Radek Volf stojí za všemi audiotituly vydavatelství. Tentokrát však nad láskou ke sci-fi a detektivkám, zvítězila jeho záliba v běhání. Nemalé procento milovníků běhu si totiž nepouští do sluchátek hudbu, ale při běhání poslouchá zvukové knihy. Orálkova kniha je pak tou nejlepší volbou.

Můj dlouhý běh byl natočen ve studiu, kde se nepospíchá. Každá audiokniha dostane tolik prostoru a času, kolik si žádá. Audioknihy jsou pro nás během na dlouhou trať.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: