13 důvodů, proč si pořídit běžeckou příručku Prostě běž!

13 důvodů, proč si pořídit běžeckou příručku Prostě běž!

Eda Kožušník (blog 66 běžeckých rad) s Evou Fryšarovou (blog Za Běhu) vydávají rozšířené vydání své běžecké příručky Prostě běž! Fialová je nová zelená! Knížek o běhání je celá řada, proč sáhnout právě po této?

1) Eda a Eva se nestaví do role neomylných guru, předávají předně své zkušenosti a poznatky s tím, že ano, i oni sami, si prošli začátečnickými chybami.

2) Jsou ale věci, kde to přece jen špetku toho odbornějšího vhledu chce. Proto si typické běžecké bolístky vzala pod drobnohled lékařka Marcela Menšíková.

3) Stejně tak kompenzačními a posilovacími cviky provází fyzioterapeutka Jana Svatošová (Fyzio Sport Therapy). Běžeckou abecedou a správným držením těla náš přední běžec Vítek Pavlišta.

Prohlédněte si i další fotografie k článku…

4) Začínáš s běháním a kolem tebe vyskakuje spousta otázek? Běžecká příručka Prostě běž! nabízí 66 běžeckých rad pro novice zejména. A odpovědi na to, co se tak honí začátečníkům v hlavě nejčastěji.

5) Žádné složité slovní obraty a vlastně vůbec žádné složitosti, nad kterými by bylo nutné půl dne dumat. Běhání totiž není věda! Prostě běž! je podána srozumitelně. Stručně, jasně, výstižně.

TIP: Přečtěte si také tipy na běžecké knihy, které můžete vzít na pláž a nebo vám rozšíří obzory.

6) Každý někdy stál na začátku. A spoustě lidem běhání nakonec změnilo život. Prostě běž! přináší 20 takových inspirativních příběhů. Najde se v nich každý!

7) Běh a jídlo spolu souvisí. Proto jsme 2. vydání doplnili několika našimi oblíbenými recepty. Jako předzvěst chystané běžecké kuchařky Prostě jez!

8) Není to knížka ke čtení na dlouhé (pod)zimní večery, ale na příjemné listování. Můžeš se k ní stále vracet dle potřeby a nálady.

9) Kdo by se chtěl furt vláčet s nějakou bichlí? Prostě běž! má přívětivý formát tak akorát do kabelky. A neváží metrák.

10) Přitom nabízí 210 stran čtení a reálných fotografií.

11) Je to hezký dárek pro kamarádku nebo kamaráda, kteří taky začínají běhat. Klidně i vánoční! Který si teď navíc lze objednat v balíčku s chystanou běžeckou kuchařkou Prostě jez!

12) Eda Kožušník rozběhal z chůze už stovky nadšenců. Dalším pomohl zdolat první pětku i první půlmaraton. Novinářka Eva Fryšarová hltá svůj tréninkový plán a vymetá jeden závod za druhým.

13) Začni i ty psát svůj příběh. Prostě běž!

Více informací také na: http://www.prostebez.cz/.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: