SOUTĚŽ: Vyhrajte běžecké boty INOV-8 X-TALON 225 nebo X-CLAW 275 – UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte běžecké boty INOV-8 X-TALON 225 nebo X-CLAW 275 – UKONČENO

Soutěžte o nové modely běžecký bot inov-8 X-TALON 225 nebo X-CLAW 275 a poznáte skutečný zážitek z běhu v terénu. Odpovědí na 3 jednoduché otázky se dostanete do slosování o jedny z těchto bot dle vlastního výběru.

Jsou závody a tréninky, při kterých je dokonalý grip základem úspěchu, resp. požitku z běhu. V kategorii absolutní offroad vždy boty značky INOV-8 excelovaly, a to především zásluhou modelové rodiny X-TALON. Vyladěné funkční vlastnosti těchto bot byly dostupné především pro zkušenější běžce s dobrou technikou běhu. A tomu je tak i u právě představované nové generace X-TALONu. Ten bude nyní ve variantě 225 na dropu 4mm s přepracovanou podešví zaměřen na dosahování těch nejlepších výsledků – jasná volba pro každého závodníka tělem i duší.

Nezapomínáme ale ani na ty, co jsou závodníky (zatím) jen duší. Dali jsme si za cíl vytvořit botu se stejnými vlastnostmi jako má X-TALON i pro začínající nebo těžší běžce, a tak vznikl model X-CLAW 275.

A právě nyní máš jedinečnopu možnost vyhrát jeden pár bot X-TALON 225 nebo X-CLAW 275, záleží jen na Tobě, které si zvolíš. Poznej lépe tuto sourozeneckou dvojici, ať víš o co soutěžíš!

INOV-8 X-TALON 225
Předchozí generace X-TALONu se stala synonymem pro absolutní grip, lehkost a vnímavost. Čím byl terén obtížnější, tím víc dominovala. Novinka přichází se svrškem z balistického nylonu pro delší životnost a hlavně s přepracovanou podešví. Zapracovali jsme nejen na tvaru a rozmístění jednotlivých špuntů, ale i na materiálu. Drop je nově 4mm a hmotnost 225 g (UK 8). Dokonalá kombinace pro obhajobu prvenství na Velké Kunratické. Více podrobností o této botě se dozvíš v naší recenzi na blogu INOV-8.

INOV-8 X-CLAW 275
Terén, kde se budeš s touto botou pohybovat je naprosto identický jako u X-TALONu. Je pouze pouze přizpůsobena na větší objemy, pro těžší běžce nebo začínající běžce. Tomu odpovídá drop 8mm s vyšší úrovní tlumení, větší plocha špuntů, tvrdší směs podešve a více zpevněný svršek. Navíc přicházíme v odlišném barevném provedení pro chlapy a dámy. Také o této botě se dozvíš víc v recenzi na INOV-8 blogu.

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky do 18. září

2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování

3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jejich jména zde

4. Nápovědu na otázky hledejte na tomto webu.

Pro účast v soutěži vyplňte tento formulář:

Výherce

Tomáš Plašil

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: