Prague Park Race – SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ – UKONČENO

Prague Park Race – SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ – UKONČENO

Oblíbili jste si trailové závody? Co takhle vyzkoušet jedinečný běžecký závod, který se koná v překrásné přírodě v zeleném srdci Prahy? Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte startovné na Prague Park Race!

Prague Park Race

Jedná se o nádherný běžecký závod o délce 14,5 kilometrů s převýšením 450 m, který vás provede po pěšinkách, zpevněných i nezpevněných cestách. I když je to nedaleko centra Prahy, přesto pořadatelé lákají na krásnou a divokou přírodu Prokopského údolí. Závodníci si vychutnají výhledy, proběhnou se kolem mohutných skal lemujících údolí a podívají se také k ikonickému Jezírku, které láká k výletům mnoho turistů.

Závod se koná poslední říjnový víkend, tedy 29.10.2016, takže jej závodníci mohou pojmout i jako rozloučení s běžeckou sezónou. Zázemí najdou na louce u restaurace Na Cvičišti v pražských Hlubočepích, kde bude také start a cíl.

Více informací najdete na stránkách závodu nebo v termínovce

O co se soutěží?

3 x startovné na závod

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 20. října.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

Výherci

Pavel Mužíček
Tereza Tůmová
Ondřej Plechatý

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: