Soutěž o funkční prádlo Craft na celý rok – UKONČENO

Soutěž o funkční prádlo Craft na celý rok – UKONČENO

Zajímavá podzimně zimní běžecká kolekce funkčního prádla Craft, kterou můžete vyhrát na našem webu, vám zpříjemní výběhy. Stačí odpovědět na 3 jednoduché otázky.

Logo Craft

V Craftu víme, že univerzální funkční prádlo neexistuje. 40 let zkušeností a vývoje jsme vložili do osmi řad funkčního prádla, které máme nyní v nabídce. Je úplně jedno, jestli si výkonnostní sportovec, zapálený nadšenec nebo sváteční běžec. Vyber si to nejlepší funkční prádlo nejen na běh, ale na každou svoji sportovní aktivitu.

Správně zvolená první vrstva oblečení je základ

Fakt, že správně zvolené funkční prádlo neboli první vrstva je základ, ví a hlavně potvrdí každý ostřílený běžec. Běžec nováček by se toto měl dozvědět hned v prvním článku pojednávajícím o běžeckém oblečení, který přečte. Pokud není první vrstva zvolena správně, tak je prakticky jedno, jestli zvolíte navazující vrstvy správně a ani sebelepší a sebedražší kousek vaší výbavy tuto chybu 100% nenapraví. A jak má první vrstva ideálně fungovat? Musí zabezpečit optimální termoizolaci vůči vnější teplotě a zamýšlené intenzitě pohybu a zároveň musí umět dostatečně efektivně odvádět pot od povrchu těla pryč.

Abyste si vybrali to správné funkční prádlo, připravili jsme jednoduchý selektor, pomocí kterého to jde jedna-dvě.

>>>Vstoupit do selektoru<<<

PS: Najdeš podle něj také odpovědi na soutěžní otázky 🙂

O co hrajme?

O funkční prádlo na celý rok!​ Konkrétně o 4 ks jakéhokoliv funkčního prádla dle vlastního výběru, které najdeš v selektoru funkčního prádla Craft (týká se veškerých variant všech osmi řad prádla)

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 21. listopadu.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

Výherci:

Miroslav Vondráček

Lenka Bímová

Petr Hlíva

Ctibor Cupalík

Gratulujeme!

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: