Vánoční soutěž o funkční oblečení Craft Brilliant 2.0 – UKONČENO

Vánoční soutěž o funkční oblečení Craft Brilliant 2.0 – UKONČENO

Těšíte se na Ježíška? My jo a dokonce si na něj i zahrajeme. Nadělíme vám společně se značkou Vavrys funknčí oblečení Craft. Stačí odpovědět na 2 jednoduché otázky.

Ve Švédsku, které je pro Craft domovinou, si v zimním období denního světla běžci příliš neužijí. Je tam prakticky celý den tma nebo šero. Proto již čtvrtou sezónu přicházíme s kolekcí Brilliant, která spojuje dokonalé funkční vlastnosti oblečení s výrazným reflexním ošetřením a zároveň učině běžce chrání před zimou, větrem, deštěm nebo sněžením.
Nová generace Brilliant 2.0 bere své poslání opravdu vážně a přináší zatím nejširší nabídku, která zahrnuje nejen svrchní oblečení, ale také doplňky.

Craft byl vždycky synonymem maximální prodyšnosti, dokonalého běžeckého střihu a promyšlených drobností, které zpříjemňují výsledný pocit z nošení. Vzhled nové kolekce byl od začátku navrhován odděleně pro ženy a muže, takže se dámské a pánské provedení neliší pouze v barvě a samozřejmě střihu, ale také v celkovém pojetí a rozmístění reflexních prvků, které vytváří při nasvícení originální světelné představení. Díky této soutěži máte skvělou příležitost získat některé kousky z kolekce Brilliant 2.0, které Vám nebo někomu blízkému zpříjemní Vánoce.

O co se soutěží?

1. místo – zateplený běžecký top Craft Brilliant 2.0 Thermal
2. místo – set čelenky a rukavic z kolekce Brilliant
3. místo – čepice z kolekce Brilliant

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 18. prosince.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

Nápovědu na otázky hledejte zde.

Výherci

Jaroslava Pechová

Vít Doskočil

Petra Krocová

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: