SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ na RaidLight Horská služba 7 pohoří Jizerské hory – UKONČENO

SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ na RaidLight Horská služba 7 pohoří Jizerské hory – UKONČENO

Baví vás běhání v horách? Právě pro vás tu je nový seriál běžeckých závodů 7 pohoří, který vás provede sedmi nejvyššími českými horami. První zastávkou je závod v Jizerských horách, na který právě máte možnost vyhrát startovné!

RaidLight & Horská služba 7 pohoří Jizerské hory

RaidLight a Horská služba představuje trailovou sérii 7 pohoří. Začínáme 1. závodem 7 pohoří Jizerské hory 29. dubna 2017 v Novém Městě pod Smrkem. Vyběhněte do terénu v krásné přírodě Jizerských hor na trasy 23 km nebo 11 km.

Odměnou vám bude skvělý zážitek, krásné výhledy, pěkné běžecké ceny od partnera francouzské trailové speciálky RaidLight, účastnické medaile a občerstvení. Pro běžce je také zajištěna on-line čipová časomíra. Na své si přijdou také děti, pro které bude připraven dětský doprovodný program.

Více informací najdete na stránkách závodu, na Facebooku či v termínovce

Logo

O co se soutěží?

3 x startovné na závod libovolné délky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 5. dubna.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

4. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

Výherci

Olga Puchkareva
Tomáš Kašše
Petra Kurfiřtová

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: