SOUTĚŽ: rozběhněte se na jaře v botách Zoot Solana 2 – UKONČENO

SOUTĚŽ: rozběhněte se na jaře v botách Zoot Solana 2 – UKONČENO

S jaremje tu čas na pravidelné běhání. Pojďte si proto zasoutěžit o skvělé boty Zoot Solana 2 v pánském či dámském provedení. Odpovězte na 3 jednoduché odpovědi a mohou být vaše.

Zoot Solana 2 – běžecké boty pro trénink a přirozený běh

Zoot logo

Již druhá generace těchto bot, pojmenovaných po slavné pláži, přináší mnohá vylepšení. Inovace tlumení a pružnosti, tohoto několikrát oceněného a mezi běžci oblíbeného modelu, dělají ze Solany 2 tu nejlepší volbu pro váš pravidelný běžecký trénink. Vytvořili jsme novou podrážku ZCR s karbonovými vlákny na nejdůležitějších místech, abyste se i na kluzkých površích cítili jako doma a to vše bez přidání váhy. Solana 2 podporuje díky nízkému offsetu přirozený běh a její tlumení pohltí i ty největší porce kilometrů. Vnitřní bezešvá podšívka Barefit™ a  Z-Bound™ vložka umožňují běh bez ponožek s neuvěřitelným pohodlím a podporou. Nemusíte se tak bát puchýřů a otlačených prstů. Solana 2 byla stvořena pro každodenní trénink, nicméně je skvělou volbou i pro občasný běh. A jak jsme již zmínili v úvodu,tak k dispozici je jak pánská, tak specificky dámská varianta boty.  S váhou 269g, v případě pánského modelu velikosti EUR 43, se tyto boty nezaleknou ani maratonu. Kdo by tomu snad nevěřil, ať si  přečte jaká esa světového triatlonu, tuto botu používají zde.

O co se hraje?

1x pár běžeckých bot Zoot Solana 2 (dámský nebo pánský model dle výběru výherce)

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázku do 8. května 2017.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

4. Odpověď na otázku hledejte na www.zootsports.com

Výherce – PETRA KURFIŘTOVÁ

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: