SOUTĚŽ: Vyhrajte výživu od značky ISWARI a užívejte si výborné snídaně! – UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte výživu od značky ISWARI a užívejte si výborné snídaně! – UKONČENO

Máte rádi kaše a doplňky stravy na čistě přírodní bázi? Řešíte výživu a stále nemůžete najít to pravé? Tak právě značka ISWARI vám nabízí řešení. V naší soutěži navíc můžete vyhrát celou sadu pro sportovce.

Iswari Superfood

logo ISWARIIswari Superfood je česká firma, která pod svou vlastní značkou ISWARI, společně se dvěma partnerskými firmami Iswari Portugal a Iswari Ireland, vyrábí a dodává na trh BIO superpotraviny a vlastní produkty na jejich bázi.

Samotná výroba probíhá v České republice a stejně tak u nás doma vznikají receptury na většinu výrobků, zejména na velmi populární BIO-RAW-SUPERFOODS snídaňové směsi, které jsou nejen na českém trhu zcela unikátní díky prémiové kvalitě ingrediencí, vynikající nutriční hodnotě a současně skvělým chuťovým vlastnostem.

V březnu 2017 společnost Iswari Superfood uvedla na trh zcela novou a revoluční řadu komplexní sportovní výživy na 100% přírodní bázi ISWARI SPORTS, určenou jak pro profesionální, tak volnočasové sportovce věnující se vytrvalostním disciplínám (běh, cyklistika, triatlon, treky, apod.). Je založena výhradně na prémiových rostlinných surovinách, neobsahuje lepek, laktózu, umělá barviva, konzervanty, GMO-ingredience a je BIO certifikovaná.

O co se hraje?

1x set Iswari Sports 4x tubus 600g + láhev Camelback

– kaše PERFORMANCE
– kaše RECOVERY
– smoothie STAMINA
– smoothie ENERGY

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázku do 11. května 2017.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

4. Odpověď na otázku hledejte na www.iswari.cznebo na www.iswari-sports.com

Výherce

Kamil Strouhal

Karolína Plášilová

Pavel Karas

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: