Jarní soutěž o běžecké boty od INOV-8 TRAILTALON 275 – UKONČENO

Jarní soutěž o běžecké boty od INOV-8 TRAILTALON 275 – UKONČENO

Běháš. Objevuš to kouzlo, energii, smyslnost, návykovost a krásu běhu, bez které si už dnes nedokážeš představit svůj život. Postupně se zlepšuješ, posouváš se vpřed a cítíš tu výraznou změnu ve tvém životě. Najednou je živost pestřejší, barevnější, zábavnější, hravější,… neuvěřitelná energie. Nastal ale čas, posunout se do dalšího levelu…

TRAILTOUR – prozkoumejte krásy českých a zahraničních krajů

V rámci virtuální série TRAILTOUR máš možnost poznat krásy nejen českých a slovenských krajů, ale také nejbližší zahraniční lokality. Až do 31.7. máš možnost proběhnout 46 etap a virtuálně se poměřit s dalšími účastníky. Je jen na Tobě, kdy se do etapy pustíš. Po skončení Tour vyhodnotíme celkové pořadí i jednotlivé etapy. Nejrychlejší muž a žena v celkovém pořadí se mohou těšit na 3-denní pobyt s ryzím běžeckým programem v anglickém národním parku Lake District, včetně návštěvy centrály inovejtu (duben-květen 2018). V rámci bohaté tomboly bude ještě jeden poukaz na třídenní pobyt v Lake District. To bychom měli jednu soutěž. Více informací a přehled etap najdeš na ​ www.trailtour.cz.  

Na Trailtour je potřeba pořádné trailové obutí, proto přicházíme s druhou soutěží. Do 11. 6. budeš moci soutěžit o model INOV-8 TRAILTALON 275.

O co se tedy hraje?

INOV-8 TRAILTALON 275 CHILL

Pokud hledáte výbornou trailovou univerzálku, kdy potřebujete vyběhnout z města do přírody a vracíte se zpět po asfaltu a vyžadujete vysokou míru komfortu, našli jste. Na letošní léto navíc přichází ve variantě CHILL s prodyšnějším svrškem. Podešev Trailtalon je navžena na využití 60/40 (trail/silnice) a podobně jako u konceptu Race ultra je složena ze tří různě tvrdých směsí. Drop mezipodešve je 8 mm, 2 různě tvrdé směsi mezipodešve a výztuha DFB, která kopíruje plantární fascii, kterou chrání před ostrými předměty. Svršek má opět originální konstrukci. Velmi široká pata, šněrování s Gussetovou konstrukcí jazyka a vysunutým šněrováním na plastovou výztuhu poskytuje fantastický komfort, zejména na dlouhých bězích. Příčná klenba je opět volná, svršek napnutý na širokém kopytě a vyztužená špička s obsázkou kolem celého obvodu boty. Dokonalá trailová univerzálka.
Doporučená cena: 3.590,- Kč

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázku do 11. června 2017.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

4. Odpověď na otázky hledejte na www.trailtour.cz.

Výherce

Karel Malinovský

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: