LETNÍ SOUTĚŽ: Vyběhněte v létě do přírody s trailovou kolekcí GRIT od Craftu – UKONČENO

LETNÍ SOUTĚŽ: Vyběhněte v létě do přírody s trailovou kolekcí GRIT od Craftu – UKONČENO

Letní soutěž na SvetBehu.cz o kolekci Grit od značky Craft určenou pro trailové běhání.

O značce Craft

Logo CraftV Craftu víme, že univerzální funkční prádlo neexistuje. 40 let zkušeností a vývoje jsme vložili do osmi řad funkčního prádla, které máme nyní v nabídce. Je úplně jedno, jestli si výkonnostní sportovec, zapálený nadšenec nebo sváteční běžec. Vyber si to nejlepší funkční prádlo nejen na běh, ale na každou svoji sportovní aktivitu.

Rozběhněte se s kolekcí Grit na vašich oblíbených trailech

Kolekce Grit určená především pro trailové běhání respektuje veškerá specifika běhu v přírodě a především po horách. Říkáte si, jakápak specifika? Pořád je to jeden a ten samý běh… Ano i ne. První výraznou odlišností je především střih, který je u triček a bund o něco volnější, protože i rozsah pohybu máme při běhu v terénu větší, např. když šplháme do prudkých kopců, sbíháme je nebo jen vybíráme v rychlosti ostrou zatáčku na sypkém podkladu. Při žádné z těchto situací by nás nemělo naše oblečení nijak omezovat. Naopak  kalhoty, ať už krátké nebo dlouhé by měly zajistit přiměřenou podporu svalům pomocí komprese při náročných sebězích. Další kapitolou jsou různé kapsičky na energetické zásoby a jiné drobnosti. Při běhu v přírodě ještě víc než při běhu po zpevněném povrchu je dobré mít volné ruce, proto se hodí dodatečný úložný prostor. Kapsičky musí být jednoduše dostupné při běhu a poskytovat dostatečnou přepravní kapacitu alespoň na kratší až středně dlouhé výběhy.

O se hraje?

Kolekce Grit je opravdu široká a pokrývá celé spektrum potřebných svršků. V této soutěži můžete hrát o základní výbavu v podobě trika s krátkým rukávem a kraťasy:

1. místo – komplet trika Grit s krátkým rukávem + elastické kraťasy Grit
2. místo – triko Grit s krátkým rukávem
3. místo – eleastické kraťasy Grit

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 21. srpna.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

5. Nápovědu pro správnou odpověď hledejte na stránkách www.craft.cz

Výherci

1. místo: Ondřej Lafata

2. místo: Romana Lubinová

3. místo: Jakub Elbel

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: