SOUTĚŽ O STARTOVNÉ na Jizerskou 50 Run (23 nebo 12 km) – UKONČENO

SOUTĚŽ O STARTOVNÉ na Jizerskou 50 Run (23 nebo 12 km) – UKONČENO

Jizerské hory, čerstvý vzduch, měkký povrch, běh po lyžařských tratích. To vše můžete zažít na Jizerské 50 Run, dalším dílu ze seriálu Běhej Lesy. Odpovězte na jednoduchou otázku, třeba právě vy se stanete výhercem!

JIZERSKÁ 50 RUN

V lednu na běžkách, v září po svých! Toto je heslo úžasného závodu vedeného po lyžařských tratích nádhernou krajinou Jizerských hor. Hřebínek, Kristiánov, Jizerka či Olivetská hora. To jsou místa, která sjíždí elitní běžkaři i hobbíci při slavném závodu v běhu na lyžích Jizerská 50. Na začátku září budete mít příležitost je poznat v období babího léta před tím, než je zasype sníh. Na programu je ultramaratonská trať na 50 km, která zavede ty největší borce až na známou Jizerku. A ti, co si ultra trať netroufnou, můžou si zaběhnout 23 km nebo 12 km. Nudit se nebudou ani děti, pro které budou přichystány dětské závody.

Neváhejte a vyražte 2. září 2017 na Jizerskou 50 run. Více inforamcí najdete na stránkách závodu nebo v termínovce.

O CO SE SOUTĚŽÍ?

2 x startovné na tratě 23 km nebo 12 km

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 21. srpna.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

4. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

Výherci

Martin Pelc
Veronika Rakušanová

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: