SOUTĚŽ: Utrhněte si i vy funkční prádlo z Craftovníku! – UKONČENO

SOUTĚŽ: Utrhněte si i vy funkční prádlo z Craftovníku! – UKONČENO

Od 14. srpna se po celé republice v pravidelných výzvách sklízejí stromy Craftovníky. S námi můžete soutěžit také o pár kousků!

Legendární švédská značka Craft připravila pro všechny nadšence netradiční akci. Zapojit se může každý! Úkolem bude najít vzácný strom Craftovník, který se objeví na 40 místech Čech, Moravy i Slovenska. Nejedná se však o ledajaký strom. Craftovník je zázračný strom, který plodí  pouze jednou za svůj život. Plody neplýtvá, plodí pouze 40 kouzelný plodů – funkční trika Craft. Pokud se chcete i vy zapojit do této akce, pak sledujte www.craftovnik.cz, kde najdete veškeré informace a nápovědy, jak Craftovník hledat. A když se vám podaří jeden z nich najít, budete moci z jeho plodů „ochutnat“. Teď už si ale poslechněte legendu, která se o stromu vypráví. Sezona Craftovníku, která potrvá až do konce října tohoto roku, právě začíná!

Příběh Craftovníku

Daleko na severu, v drsných skandinávských podmínkách, v krajině hlubokých lesů, jezer a pustých plání, se mezi lidmi během dlouhých večerů vypráví legenda. Legenda o stromu. Říká se mu Craftovník. Zvěsti o něm se poprvé objevily zhruba před 40 lety. Nikdo vlastně neví, jak vypadá. Nikdo ani neví, kde roste. To všechno až do chvíle, než jednou jedinkrát za svůj život rozkvete, aby nakonec vydal ty nejpodivnější plody, které kdo kdy spatřil. Funkční trika. Jsou lidé, kteří tomu věří. Jsou lidé, kteří přísahají, že strom viděli. A jsou prý mezi námi i ti, kteří jako vzácný poklad uchovávají jeho semena.

Je to už dávno, kdy se pár sportovních nadšenců rozhodlo ukázat, že tento příběh není jen legendou. Na čtyřiceti místech Čech, Moravy i Slovenska zaseli semena Craftovníku. Starali se o ně, hlídali je a chránili. Podařilo se. Přišlo léto a plody Craftovníku postupně dozrávají. Kde přesně jsou, neprozradíme…

Pravidla akce

Každé pondělí od 14. srpna se na www.craftovnik.cz dozvíte, které stromy budou na konci daného týdne připraveny k očesání. Na webových stránkách se budou postupně objevovat informace, indicie a nápovědy, které vám napoví, kde konkrétní Craftovník ve správný čas najít. Každý strom je ale jiný. Některý bude pohodlně na dosah, nalezení jiného bude složitější. K některému dojdete procházkou, k jinému poběžíte nebo pojede na kole.

O se hraje?

2x fukční triko z kolekce Craft Active Extreme 2.0

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru.

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

5. Nápovědu pro správnou odpověď hledejte na stránkách www.craftovnik.cz

Výherci

Robert Krejčí
Marie Rohošková

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: