VSTAŇ A BĚŽ! 360 Challenge WINTER v Liberci se blíží!

VSTAŇ A BĚŽ! 360 Challenge WINTER v Liberci se blíží!

Závod 360 Challenge přichází v novém roce s hromadou změn a novinek. Snažíme se být stále lepší a vyvíjet se. V sezoně 2017 pro tebe chystáme již 3. ročník 360 Challenge a 2. ročník zimního závodu.

Hlavní novinkou 3. ročníku je sezonní medaile

Kromě placky za každý závod, teď můžeš mít ještě jednu navrch. Tu si však musíš poskládat. Sezonní medaile se skládá ze tří částí a získáš je za závody Winter, Tour a Classic. Kde můžeš medaile posbírat? Potkáme se v Liberci, Praze, Chrudimi, Lázních Kynžvart a nově taky v Brně. Všechna data a místa nalezneš zde.

Prohlédněte si další fotografie k článku…

Jedná se o zimní běžecký překážkový závod s vlastní váhou těla, který je součástí seriálu 360° Challenge. Více informací o závodu 360° Challenge Winter najdete v termínovce. Také si můžete přečíst reportáž z loňského ročníku.

Další zásadní novinkou je možnost vytvářet TÝMY

Tým jsou tři a vyhrávají, jak jinak, ti nejrychlejší. Sečteme průměrné pořadí členů týmu, pokud dojde ke shodě, vítězí tým s lepšími umístěními.

První závod sezony je 360 Challenge WINTER v Liberci 11.2.2017. V Liberci máš možnost získat medaili v krásném vločkovém designu a jedinou winter třetinku do skládačky pro rok 2017. Pokud ještě nemáš startovné, neváhej a objednej, místa ještě jsou.

Jestli vydrží mrazivé počasí a závěje sněhu, máš se na co těšit. Startovat budeme v areálu Vesec, který také naplno využijeme. Běžkaři nám prominou pošlapanou stopu, a ty se proběhneš po cestách-necestách, lesem i po poli. Můžeš se kochat, hlavně nezastavovat.

Součástí Liberecké Winter Challenge bude, stejně jako u všech ostatních termínů, závod pro naše/vaše nejmenší.

V cíli tě pak zahřeje nejen double medaile, ale hlavně skvělý pocit z toho, že jsi překonal sám sebe.

Pravidla závodu ke shlédnutí:

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: