RaidLight Moldavský půlmaraton: Přijďte si užít krušný běh v Krušných horách!

RaidLight Moldavský půlmaraton: Přijďte si užít krušný běh v Krušných horách!

Že ještě nemáte program na státní svátek 8. května? Co takhle se proběhnout nádhernou jarní krajinou po hřebeni Krušných hor? Moldavský půlmaraton vám to rozhodně umožní!

Na výběr bude ze 3 tratí vedených převážně po lesních cestách a pěšinách

Pokud jste se rozhodli zaběhnout si Moldavský půlmaraton, rozhodně se máte na co těšit. Na výběr bude ze 3 tratí – hlavní závod XXL půlmaraton na 24 km a doprovodné závody na 14 km a 7 km. Všechny tři tratě vedou převážně terénem, kde si užijete těžší jarní profil, lesní cesty a pěšiny, ale také rychlé a rovné úseky po pevnějších cestách.

Podívejte se na další fotografie k článku….

Jedná se o jarní horský kros, který vede nádhernou krajinou Krušných hor. Více informací o RaidLight Moldavském půlmaratonu najdete v termínovce.

Tradičně nebude chybět canicross

Vyžití najdou také pejskaři, na které je připraven závod v canicrossu. Trasa 24 km je možné také jet jako MTB závod. Start a cíl se bude nacházet na nádraží v Moldavě a samotný závod startuje ve 12:00.

Otevřen bude také Running Expo Olympia Teplice, a to od 3.5.2017 do soboty 6.5.2017 do 19:00 hodin, kde je možnost vyzvednutí startovního balíčku. Výsledné časy závodníků budou změřeny čipovou časomírou, k dispozici bude velkoplošná obrazovka se záběry z trati a on line výsledky.

Nejlepší běžci budou odměněni krásnými cenami

Nejlepší běžci budou odměněni opravdu krásnými cenami v podobě běžecké vesty RAidLight, dámského běžeckého batohu RaidLight, sportovního vybavení a doplňků a další… Pěkné ceny jsou připraveny i pro nejlepší pejskaře a jejich čtyřnohé parťáky, které také jistě potěší možnost testování profesionálního vybavení na canicross od partnera běhu se psem MANMAT.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: