Veletrh Sport Expo začíná příští čtvrtek – doražte na stánek SvetBehu.cz

Veletrh Sport Expo začíná příští čtvrtek – doražte na stánek SvetBehu.cz

Jako každý rok se před svátek všech běžců – Pražským maraton bude konat veletrh sportovního vybavení spojený s maratonským víkendem. Ani letos u toho nebudeme chybět. Doražte na stánek SvetBehu.cz

Již za týden se na pražském výstavišti v Holešovicích bude konat třídenní veletrh Sport EXPO v termínu 4. – 6. 5. 2017. Pro návštěvníky bude otevřeno ve čtvrtek od 12 do 20 hodina a v pátek a v sobotu od 10 do 20 hodin. Budete mít šanci poznat a prohlídnout to nejlepší, co vám firmy v rámci sportovního a běžeckého vybavení v České republice mohou nabídnout.

Prohlédněte si další fotografie k článku…

Součástí celé akce bude také maratonské expo, kam si maratonci, kteří v neděli poběží Pražský maraton, přijdou vyzvednout své startovní balíčky, a tak nebude chybět tradiční Pasta Party, nabitý běžecký program na podiu a spoustu dalšího. Kromě všudypřítomného běhu (oblečení, obuv a výživa pro běžce) nabízí veletrh návštěvníkům zajímavé prezentace i dalších populárních sportů, zejména outdoorových sportůin-line bruslení, plavání, cyklistiky a fitness. Atraktivní expozice světoznámých značek, bohatý doprovodný program a vysoká návštěvnost aktivních sportovních nadšenců spoluvytvářejí nezapomenutelnou atmosféru sportovního festivalu završenou víkendovým maratonským během.

Stánek SvetBehu.cz představí novinky a soutěž

Na stánku SvetBehu.cz, který letos najdete v pravém křídle pod číslem 34 hned vedle stánku Salomon, vám nabídneme:

  • časopis Svět Běhu
  • časopis Svět Outdooru
  • zúčastnit se soutěže o startovné na Trail Sázava
  • dozvědět se více o Českém trailovém poháru
  • informace o našich partnerských (zahraničních) závodech
  • příjemné posezení a možnost seznámit se s částí našeho redakčního týmu 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: