Běžíme. Žijeme. Příbramský půlmaratón startuje v sobotu 17. Června . Poběžte s námi. Žijte.

Běžíme. Žijeme. Příbramský půlmaratón startuje v sobotu 17. Června . Poběžte s námi. Žijte.

Loňský první ročník Příbramského půlmaratonu a zároveň první půlmaraton v Příbrami za posledních 800let má pokračování. Jsme moc rádi, že se uskuteční i druhý ročník závodů Příbramského půlmaratonu. Tímto bychom Vás rádi na tuto běžecko společenskou událost pozvali.

Na programu bude nejen půlmaraton, ale i fitness běh pro začínající běžce

Pokud jste začínající běžec či dokonce o běhání jen uvažujete čeká na Vás běžecká ochutnávka ve formě fitness běhu v délce 1/10 půlmaratonu a tedy cca 2,1km. Neběžíme na čas ani pořadí ale jen pro radost. Na následný půlmaraton si můžete troufnout buď sami za sebe a otestovat tak svoji fyzickou ale i mentální odolnost a nebo pak ve skupině, formou štafety, která nabízí nejen rozdělení tratě na 4 části ale zejména pak sdílenou radost z povedeného výkonu.

Podívejte se na další fotografie k článku….

Jedná se o městký půlmaraton a běh na 2,1 km, který vede po krásné trati centrem Příbrami. Více informaci o Příbramském půlmaratonu najdete v termínovce.

Letos budeme i pomáhat těm, kteří to potřebují

Ale sport umí i něco více. Nejen, že bychom rádi aby jste byli díky běhání spokojenější a zdravější ale chceme i pomoci, těm, co pomoc potřebují. Část startovného tedy poputuje dále. Letošní ročník běžci poběží pro Nalžovický zámek, poskytovatele sociálních služeb, konkrétně přispějete na závěsný systém pro klienty.

Pro všechny účastníky i přihlížející bude přichystán skvělý doprovodný program

A prozradíme i pár mimosportovních, zákulisních informací. Na akci zahraje kapela Flygytars. Občerstvení bude od šéfkuchaře Jaroslava Černého. Medaile pro stupně vítězů budou originální, keramické. Na trati bude coffee break. Po akci bude připravena afterpárty.

Atmosféra loňského ročníku byla elektrizující a jak samotní běžci tak i fantastičtí diváci vytvořili nezapomenutelný zážitek všem co byli, běželi a žili půlmaratonem.  A proto – poběžte s námi i letos.

Příbramský půlmaraton pořádá Triklub Příbram za příspění Města Příbram, generálních partnerů společností Wheelebrator a Internet Pb a všech dalších partnerů. Speciální poděkování patří Městu Příbram za to, že nám umožní běžet, Městské policii Příbram a Policii ČR za výraznou pomoc při zajištění organizace. Nebylo by možné uspořádat závod bez dobrovolníků, lidí, kteří investují svůj čas a energii do radosti ostatních a kteří tak nezištně pomáhají

Děkujeme Vám.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: