Na start Běhej lesy Bílá se vyvezete lanovkou

Na start Běhej lesy Bílá se vyvezete lanovkou

Seriál Běhej lesy se po úspěšné premiéře na Vysočině přesouvá do Beskyd. V sobotu 12. srpna se závodníci z lyžařského areálu v Bílé vydají na tratě dlouhé 11 a 19 km. Dospělé závody jsou vyprodané, na místě jsou možné pouze přihlášky na dětské závody Dr.Maxe.

Specifikem závodu je intervalový start

Nádherné výhledy do údolí a trailové seběhy nabídne pátý závod seriálu Běhej lesy. Specifikem závodu na Bílé je intervalový start. Závodníci se nechají po čtveřicích vyvézt sedačkovou lanovkou Zbojník na vršek sjezdovky a teprve odtud se jim začne počítat čas. Až do poslední chvíle tedy nikdo nebude mít jisté umístění. Své síly budete moci poměřit například i s nejlepším českým triatlonistou Petrem Vabrouškem.

Prohlédněte si další fotografie k článku…

Jedná se o nádherný trailový závod, který se koná v srdci Beskyd. Závod je součástí seriálu Běhej lesy. Více informací o závodě Běhej lesy Bílá najdete v termínovce. Také si můžete přečíst reportáž z loňského ročníku.

Tradičně jsou součástí dětské závody, doprovodný program a kvalitní servis pro závodníky

Stejně jako u dalších závodů Běhej lesy, i na Bílé jsou součástí dětské závody pro sportovce do 15 let. Pro malé běžce jsou připraveny trasy na 0,5 a 1 km po měkkých cestách přímo ve SKI areálu. Samozřejmostí je také doprovodný program a kvalitní servis pro závodníky, jako je občerstvení na trase, úschovna zavazadel a kol či hlídání dětí. Všichni závodníci se mohou těšit na pamětní dřevěnou medaili v cíli či diplom a osobní fotografie ke stažení zdarma.

Závod dospělých je již zcela vyprodán, ale stále jsou možné registrace na dětské závody na www.behejlesy.cz. Tamtéž se lze registrovat na další závody seriálu – Jizerskou 50 RUN, která sepoběží 2. září v Bedřichově a Běhej lesy Boletice. V Boleticích 16. září celý seriál ukončí Doběhná, závěrečná afterparty, kdy se můžete těšit na vyhlášení vítězů seriálu, Timbershow nebo večerní hudební program.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: