Festival OBZORY 11.-12.11.2017 zve všechny běžce k zábavě i poučení

Festival OBZORY 11.-12.11.2017 zve všechny běžce k zábavě i poučení

Tipy na to, jak zvládnout trénink na maraton nebo půlmaraton, extrémní závody v poušti Gobi nebo v Andoře, trénink na první triatlon nebo přednáška o 7 maratonech za 7 dní na 7 kontinentech. Přijďte rozšířit své obzory!

Největší český cestovatelsko-outdoorový festival už počtvrté představí letošní nejúspěšnější expedice v čele s osobnostmi jako je Freya Hoffmeister, Mára Holeček, Petr Horký nebo Petr Jan Juračka. Podíváme se do zákulisí sportovních osobností Petra Vabrouška, Peggy Marvanové nebo Edity Vopatové.

A samozřejmě ani letos nebude chybět kvalitní běžecký program, který proběhne v sobotu 11. 11. 2017. Společně s přednášejícími jako je Petr Vabroušek, Pavel Paloncý nebo třeba i Miloš Škorpil či Zuzana Krchová vyběhneme do různých koutů světa, ale dostanete také tipy, jak trénovat na maraton. Rozhodně je na co se těšit!

Na interaktivních workshopech festivalu nasbíráte know-how na skialpy, vodu, běžky, vysokohorskou turistiku i ferraty, naučíte se přežít v divočině, správně si zabalit batoh a získáte detailní tipy na konkrétní túry a výstupy nejen v Alpách. Na chodbách pak potkáte desítky odborníků, s nimiž se můžete osobně u jejich výstavních, konzultačních i prodejních stánků poradit, jaké vybrat vhodné outdoorové vybavení.

www.FestivalObzory.cz: 7 sálů, 50 osobností, 25 přednášek, 10 filmů a 25 workshopů

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: