Podzimní RaidLight Moldavský půlmaraton se blíží!

Podzimní RaidLight Moldavský půlmaraton se blíží!

V neděli 19. listopadu se v Krušných horách koná RaidLight Moldavský půlmaraton. Pokud se chcete proběhnout nádhernou podzimní přírodou a poměřit své síly na zajímavých tratích o různých vzdálenostech, máte jedinečnou možnost!

Závod nabídne nádherné trasy podzimní přírodou

Pokud jste se rozhodli zaběhnout si podzimní Moldavský půlmaraton, rozhodně se máte na co těšit. Na výběr bude ze 4 obrátkových tratí, a to 34 km, 21 km, 14 km a 6 km. Všechny tři tratě vedou převážně terénem po hřebeni Krušných hor, kde si užijete podzimní přírodu, lesní cesty a pěšiny.

Podívejte se na další fotografie k článku…

U nejdelší trati 34 km se obrátka nachází na Flájské přehradě, u hlavního závodu na 21 km se budete otáčet na Vilejšově, na 14 km dlouhé trase je obrátka na „Vrtuli“ před Vrchem tří pánů a u 6 km se toto místo nachází na horské chatě Vitiška.

Jedná se o podzimní horský kros, který vede nádhernou krajinou Krušných hor. Více informací o RaidLight Moldavském půlmaratonu najdete v termínovce.

Tradičně nebude chybět canicross

Vyžití najdou také pejskaři, na které je připraven závod v canicrossu. Trasu 34 km je možné také jet jako MTB závod. Start a cíl se bude nacházet na nádraží v Moldavě a samotný závod startuje ve 12:00.

Otevřen bude také Running Expo Olympia Teplice, a to od 15.11.2017, kde je možnost vyzvednutí startovního balíčku. Výsledné časy závodníků budou změřeny čipovou časomírou, k dispozici bude velkoplošná obrazovka se záběry z trati a on line výsledky.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: