Říjnový závod Pražké běžecké tour ovládli Vokrouhlík a Davídková

Říjnový závod Pražké běžecké tour ovládli Vokrouhlík a Davídková

Poslední říjnovou sobotu 31.10. se v okolí Hamru Braník konal již 11. díl Pražské běžecké tour. Na závodníky čekalo nádherné podzimní počasí a příjemná atmosféra.

Závodníci se mohli jako vždy proběhnout na tratích o délce 10 km nebo 5 km, které přilákaly 150 závodníků. Celý závod zpříjemňovalo vydařené slunečné podzimní počasí, které zvýraznilo nádherné barvy podzimu a určitě se také projevilo na celkové, už tak příjemné atmosféře závodu.

V závodě na 10 km prvenství vybojoval Michal Vokrouhlík s časem 34:28. Jako druhý doběhl s výkonem 34:55 Tomáš Renč a třetí místo připadlo Radimovi Čadovi, který cíl proťal v čase 36:12. V ženách byla s přehledem nejlepší Petra Davídková, která doběhla v čase 43:32. Druhé místo se ztrátou 34 vteřin získala Judita Dražanová, třetí pak byla Aneta Seidlová.

Na pětce byl nejrychlejší Radek Sedněv s časem 16:46. Mezi ženami padl traťový rekord, o který se s výkonem 18:46 zasloužila Kateřina Kriegelová.

Co se týče celkového pořadí Pražské běžecké tour, tak už se zdá být rozhodnuto. Na 10 km bezpečně vede Michal Vokrouhlík a Petra Davídková. Na pětce jsou na čele Petr a Blanka Lochmanovi.

Výsledky:

10 km muži

1. Michal Vokrouhlík

2. Tomáš Renč

3. Radim Čada

10 km ženy

1. Petra Davídková

2. Judita Dražanová

3. Aneta Seidlová

5 km muži

1. Radek Sedněv

2. Jan Vitásek

3. Christoph Baran

5 km ženy

1. Kateřina Kriegelová

2. Martina Günther

3. Michaela Bašná

Celkové výsledky zde

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: