Na Night Trail Run v Kroměříži nejrychleji běželi Petr Konečný a Helena Kotopulu

Na Night Trail Run v Kroměříži nejrychleji běželi Petr Konečný a Helena Kotopulu

V sobotu 16. dubna se v Kroměříži konal noční běh Night Trail Run Kroměříž, který přilákal nejen zdatné běžce, ale i celé rodiny a někteří svým během pomohli nemocnému Davidovi.

Celý závod provázela skvělá astmosféra

Celý závod provázela skvělá astmosféra, kdy se na Velkém náměstí v Kroměříži sešla velká skupina běžců, ale i přihlížejících. „V hlavním běhu jsme měli celkem 194 účastníků, v charitativním běhu vytvořilo úžasnou astmosféru dohromady 28 rodin“ shrnul organizátor závodu Vladan Daněk.

Prohlédněte si další fotografie k článku…

Na programu byl hlavní závod na 5 km a rodinný charitativní běh na 1 km. Hlavní závod odstartoval v půl deváté večer z Velkého náměstí a vedl přes Podzámeckou zahradu, což díky čelovkám na hlavách běžců byla opravdu nádherná podívaná. „Účastníci s čelovkami běželi 5 km. Trasa vedla přes kouzelnou Podzámeckou zahradu, kde závodníci vytvořili elektrizující zážitek – jak pro samotné běžce, tak i pro diváky“ popsal organizátor závodu.

Vítězem hlavního závodu se stal Petr Konečný s výkonem 16:33. Druhou příčku obsadil v čase 16:44 Tomáš Navrátil, který za sebou se ztrátou 15 vteřin zanechal třetího Jiřího Kubička.

V ženách kralovala Helena Kotopulu, která pětikilometrovou trať zvládla v čase 20:00. Jako druhá doběhla s výkonem 22:16 Miroslava Koblížková, třetí místo pak získala Zuzana Přecechtělová, která si vybojovala čas 22:24.

Rodiny s dětmi také našly své vyžití, a to v charitavním rodinném závodu na 1 km, jehož hlavním cílem kromě samotného běhu byla podpora Davida, který trpí nemocí motýlích křídel, na jehož léčbu se podařilo vybrat nádherných 5600 Kč.

Další termíny jednotlivých závodů Night Trail Run najdete zde

Výsledky

Muži

1. Petr Konečný

2. Tomáš Navrátil

3. Jiří Kubiček

Ženy

1. Helena Kotopulu

2. Miroslava Koblížková

3. Zuzana Přecechtělová

Celkové výsledky zde

Informace o závodu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: