Připravujeme rozhovor s Kilianem Jornetem: na co byste se ho chtěli zeptat?

Připravujeme rozhovor s Kilianem Jornetem: na co byste se ho chtěli zeptat?

Kilian Jornet, nejlepší trailový běžec posledních let, přislíbil exkluzivní rozhovor pro tištěný Svět běhu. Napište, co byste chtěli vědět a zeptáme se ho za vás.

Stejně jako loni připravujeme tištěnou verzi Světa běhu, kterou budete mít možnost dostat na našich partnerských závodech v ČR. Jelikož je naším cílem přinášet vám co nejkvalitnější a nejzajímavější obsah, domluvili jsme si rozhovor s Kilianem Jornetem, fenomenálním a inspirativním běžcem a hlavním ambasadorem značky Salomon.

Kilian Jornet – běžec, skialpinista, rekordman

Kilian Jornet je v současné době asi nejznámnější a nejlepší horský běžec světa, který stabilně podává ty nejlepší výkony a překonává rekordy jak na běžeckých závodech s mnohaletou tradicí, tak ve výstupech na nejvyšší vrcholy pohoří po celém světě (Mt. Blanc, Matterhorn, Kilimadžáro, Aconcagua atd.) v rámci svého projektu Summits of My Life. Kilian se spolupodílí na vývoji profi běžecké kolekce S-LAB od značky Salomon, je autorem knih Correr o morir (Běhej nebo zemři) a La Frontera Invisible (Neviditelná hranice) a filmů z jeho expedic a ojeho životě A Fine Line, Dejame Vivir nebo poslední Langtang.

Přečtěte si více o Kilianovi nebo se koukněte na jeden z krátkých filmů z dílny Salomon Running TV:

Na co byste se chtěli zeptat Kiliana Jorneta?

Zajímá vás něco o tréninku, z průběhu expedic nebo jeho plánů do budoucna?

S námi máte jedinečnou možnost se prostřednictvím rozhovoru, který s ním budeme dělat, zeptat na jakoukoliv otázku. Samozřejmě možná nebude dost času, abychom obsáhli všechno, ale ty nejzajímavější určitě využijeme a do rozhovoru zahrneme. Odměnou nám všem pak bude Kilianova odpověď na ně. 🙂

Otázky vkládejte do komentářů přímo zde pod článkem do 28. ledna 2016.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: