Soutěž: vyhrajte namakané tempovky Mizuno Wave Shadow 4 – UKONČENO

Soutěž: vyhrajte namakané tempovky Mizuno Wave Shadow 4 – UKONČENO

Pro čtenáře SvetBehu.cz máme ve spolupráci se Sportega. Odpovězte na pár jednoduchých otázek a vyhrajte nové tempovky Mizuno Wave Shadow!


Nebojte se vyběhnout. Chystáte se mezi úžasnou komunitu běžců, kteří vám ochotně s technikou běhu poradí a nasměrují vás k lepším časům, běhu bez bolesti a radosti z dobře odvedené práce. A začít můžete například se Sportega. Běhu se sami věnují a rádi vám pomohou s výběrem běžeckého vybavení.

Soutěžíme o Mizuno Wave Shadow 4!

Perfektní kombinace pohodlí a výkonu – to jsou Mizuno Wave Shadow 4. Japonská značka Mizuno des patří už mezi klasiky. Nicméně i takto konzervativní značka nás stále překvapuje. Jedna z posledních revolučních změn bylo představení nové Mizuno Enerzy, která si při své nízké hmotnosti zachovává vysokou energetickou návratnost a taky příjemné pohodlí. Mizuno Wave Shadow 4 s technologií Enerzy jsou vymakané boty na silnici a zpevněné povrchy – nízká hmotnost, rychlá odezva, příjemné pohodlí. Při tempových trénincích nebo třeba maratonských závodech, zkrátka potřebujete mít o nohy postarané a diskomfort vás bude jen brzdit. Mizuno Wave Shadow tedy využijete při rychlejších trénincích na silnici nebo dráze, stejně tak vám budou skvělými parťáky při půlmaratonu nebo i královském maratonu.

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte na následující otázky do 14. května.

2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování.

3. Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.

4. Výhra bude doručena dle dostupnosti konkrétní velikosti.

Vaše mailová adresa bude v souladu s GDPR sloužit pouze pro kontaktování v případě vaší výhry. Nebude použita pro obchodní ani marketingové účely, tedy uchovávána po dobu trvání soutěže.

Více informací naleznete na Sportega.

Zkušenosti čtenářů

Martina Vlasáková

😃

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: