Čekání až přijde Beskydská sedmička aneb nazdárci jdou na porážku

Čekání až přijde Beskydská sedmička aneb nazdárci jdou na porážku

Tahle fáze přípravy na cokoliv mě baví vždycky nejvíc. Člověk ví, že už toho víc neudělá a jen čeká, až to přijde. A právě tahle fáze právě přišla i s plánovanou B7. Už s partou jen čekáme až to přijde… a vše naznačuje, že to bude punk!

Ať si můžete pořádně zaklepat na čelo, tak popíšu pár věcí, které se nám v posledních týdnech přihodily, abychom měli jistotu, že je všechno v pořádku.

Zážitky z posledních týdnů přípravy

Moje příprava byla předmětem povídání tady na SvetBehu.cz už dvakrát, takže tam asi není nic nového. Možná až na to, že ve vrcholné fázi příprav, když už to lítalo z kopce na kopec téměř samo jsem při jednom nočním tréninku z ničeho nic ucítil silné píchnutí na levém kotníku a když jsem dolů posvítil čelovkou viděl jsem, jak mojí nohu opouští sršeň, která mi nechala parádní pozdravení. Trénink jsem dokončil, ale druhého dne nabyla do sloních rozměrů, rozehrála se všemi barvami, přidala se horečka a nezbylo než navštívit lékaře, aby nebylo něco zanedbáno. Z obavy, že mě pošlou domů se slovy, že simuluju se vyklubal pěkný zánět a pochvala, že jdu včas, dřív než bude noha červená až ke koleni. Bohužel z toho vzešla také antibitoika, takže týdenní stop v trénování (stejně to s tou nohou nešlo), a pak týden klidu. Aktuálně jsem tedy všechny karty vsadil na dva menší tréninkové kopce o uplynulém víkendu (které jsem sotva vyfuněl), klid před závodem a dodržení stravy. Tak uvidíme co z toho bude…

Aby toho nebylo málo, kamarád Matěj si před třemi týdny vrazil do nohy střep. Sám si ho vyndal, týden to zkoušel rozchodit, aby pak na pohotovosti zjistil, že tam kus zůstal a musí mu ho vyndat odborníci. Stehy mu v pátek úspěšně vyndali a poslední fázi přípravy tráví na služební cestě v Kuvajtu, kde aktuálně chytil rýmu v klimatizované kanceláři. Přiletí v pátek ráno do Prahy, sedne na vlak do Beskyd, akredituje se a vyrazí s námi.

David nás všechny dovleče do cíle

Nejlépe z týmu je na tom tedy David, který celé léto poctivě maká na kole a po kopcích a zdá se, že i motivaci má největší. Snad ho nezradí výživový experiment s nějakými záhadnými prášky a kyselinami, které hodlá během celé B7 pojídat.

Až tedy na trati potkáte namakaného chlapíka, který přes ramena nese dvě trosky a zvrací ty svoje výživové zázraky, poznáte bezpečně, že je to náš hvězdný tým.

Závěrem bych chtěl všem, kdo se letos vydají na B7, popřát hodně zdaru na trati. Těším se na ten obří zážitek, který se po několika letech snění stává skutečností, i když za všelijakých okolností.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: