Open MČR v NORDIC RUNNINGU – soutěžte o 3 startovné – UKONČENO

Open MČR v NORDIC RUNNINGU – soutěžte o 3 startovné – UKONČENO

Jestliže běháš s holemi nebo si chceš tuto dynamicky se rozvíjející techniku běhu vyzkoušet, nemůžeš promeškat první ročník Open mistrovství ČR v nordic runningu pořádané 20. září v Hradci králové. Zkus soutěžit, startovné může být Tvoje.

Mistrovství ČR v nordic runningu – 10 km (3 okruhy)

V neděli 20. září proběhne v překrásném prostředí městských lesů Hradce Králové první ročník Mistrovství ČR v nordic runningu. Závod nebude zajímavý jenom tím, že je první v historii, ale i dalšími prvky. Druhý ze tří okruhů se běží „normálně“, tj. bez holí, které budou po 1. okruhu odloženy v depu triatlonovým způsobem, a tím připraveny pro závěrečný 3. okruh. Měření pomocí čipů závodníkům umožní přesné srovnání časů jednotlivých okruhů, které si někteří borci jistě rozšíří o další ukazatele porovnávající běh s holemi a bez nich (tep. Frekvence, počet kroků, aj.,).

Pojď se také přidat. 20. září se těšíme na viděnou v městských lesích Hradce Králové. Více na stránkách závodu nebo v termínovce.

O co se soutěží?

3 x startovné na Open mistrovství ČR v nordic runningu

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 12. září.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Jindřich Zeman
Michal Hradil
Pavel Čížek

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: