Sport Life Run – SOUTĚŽ O 5 STARTOVNÝCH – UKONČENO

Sport Life Run – SOUTĚŽ O 5 STARTOVNÝCH – UKONČENO

Spolek „Sportuj s námi“ bude již potřetí pořádat v rámci veletrhu sportovních potřeb a volnočasových aktivit Sport LIFE o víkendu 5. a 6. listopadu běžecké závody Sport Life Run. Že jste se ještě nepřihlásili? Zkuste odpovědět na jednoduchou otázku a vyhrát startovné!

SPORT LIFE RUN

Jedná se o závod vedoucí po pětikilometrovém okruhu, který provede běžce po celém areálu Brněnského výstaviště včetně expozice rodinných domů. Start i cíl je v klimatizovaném pavilonu. Letošní trať je pozměněna v části u Zámečku před náběhem do pavilonu Z, který běžcům opět nabídne výběh na ochoz a proběhnutí celého pavilonu nad hlavami vystavovatelů.

V sobotu se na pětikilometrovou trať vydají pouze ženy a ženské týmy. Při nedělním Veletržním běhu musí běžci absolvovat základní okruh dvakrát a uběhnout deset kilometrů. Na vítěze čekají atraktivní výhry od partnerů. Ženy, které se budou chtít zúčastnit obou běhů, platí startovné jen za dražší běh. Účastníci běhů Sport Life Run mají vstup na veletrh SPORT Life v den konání závodu zdarma.

Více informací najdete na stránkách závodu nebo v termínovce – 5 km, 10 km

O co se soutěží?

5 x startovné na závod

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 24. října.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

4. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

Výherci

Markéta Karbanová
Michal Hozák
Denis Wachtl
Michal Večerka
Radka Pavlasová

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: