SOUTĚŽ: Vyhrajte komplet Sensor Trail pro vaše výběhy do přírody – UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte komplet Sensor Trail pro vaše výběhy do přírody – UKONČENO

Soutěžte o běžeckou kolekci od Sensoru. Tílko z materiálu Coolmax Fresh a shortky Trail budou vaších ideálním vybavením pro výběhy v horkých letních dnech.

Česká značka Sensor se specializuje na výrobu funkčního prádla, ponožek a cyklistického vybavení již pěknou řadu let. Nově se ale zaměřila také na běžce, kterým chce představit novinku pro jarní a letní sezonu 2017 v podobě běžeckého kompletu:

Populární Coolmax Fresh top je vhodný pro každého. Jedná se o lehký, jednolícní elastický úplet z funkčního polyesterového vlákna Coolmax Hypermicro, polyesterového vlákna a elastanu. Výhodou je elasticita materiálu a velmi rychlý odvod potu od těla. Je také odolný vůči UV záření s podobnou ochranou jako opalovací krémy s faktorem 50.

Shortky Sensor Trial kombinují 2 materiály. Vnitřní přiléhavé kraťasy zabraňují oděru a mají kapsičky na malé drobbnosti. Použitý materiál je Coolmax Fresh, který zaračuje rychlý odvod potu od těla.

O co se hraje?

1x komplet kraťasy Trail + Coolmax triko bez rukávů (podle výherce dámský nebo pánský)

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázku do 3. května 2017.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

4. Odpověď na otázku hledejte na www.sensor.cz

Výherce – JAN KOUBEK KEJZLAR

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: