SOUTĚŽ O 2 STARTOVNÉ na Běhej lesy Boletice – UKONČENO

SOUTĚŽ O 2 STARTOVNÉ na Běhej lesy Boletice – UKONČENO

Oblíbili jste si seriál trailových závodů Běhej lesy? V tom případě by jste neměli vynechat nový závod na Šumavě. Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte startovné na Běhej lesy Boletice.

BĚHEJ LESY BOLETICE

Jedná se o poslední zastávku oblíbeného seriálu Běhej lesy, který tentokrát zavítá 16. září na Šumavu a provede závodníky okolím vojenského území Boletice. Závod startuje z Olšiny u Horní plané, která dostala název podle stejnojmenného rybníka Olšina, který je díky své nadmořské výšce nejvýše položeným rybníkem v Čechách. Na výběr bude z tratí 20 km a 13 km a závodníci si užijí nádhernou krajinu a úchvatné výhledy na Kleť, Plechý, rakouský Hochficht nebo panorama celého šumavského pohoří. Nebudou chybět ani dětské závody.

Více informací najdete na stránkách závodu nebo v termínovce.

O co se soutěží?

2 x startovné na závod

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 31. srpna.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

4. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

Výherci

Markéta Rubešová
Marek Kurfiřt

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: