SOUTĚŽ: Soutěžte o chytrý náramek Polar M430 – UKONČENO

SOUTĚŽ: Soutěžte o chytrý náramek Polar M430 – UKONČENO

Chytrý náramek Polar M 430 se zabudovaným snímačem tepové frekvence, GPS navigací a personalizovaným tréninkovým plánem jsou ideálním parťákem pro váš běh.

O značce Polar

Polar logo

Značka Polar, založená roku 1977 ve Finsku, se zabývá inovaceni v oblasti sporttesterů a dalších přístrojů měřících tep a pomáhajících k efektivní analýze běžeckého výkonu. V současnosti nabízí produkty po všechny druhy sportovců od hobby až po profesionální sportovce, kteří potřebují sledovat svou výkonnost neustále. Polar své produkty nabízí ve více než 80 zemích světa.

Naslouchat svému tělu a rozumět jeho řeči – přesně to Polar zajímá a přesně s tím Vám pomáháme již déle než 30 let. Odborné znalosti z oblasti sportu, fyziologie, medicíny a elektroniky kloubíme s elegantním designem a nabízíme svým zákazníkům opravdu špičkové produkty. Právě proto jsme absloutní špičkou na trhu se sporttestery jiz od roku 1977.

Přes 30 let pokrýváme potřeby vrcholových atletů, hobby sportovců a široké populace cvičící pro radost, lepší kondici, nižší hmotnost či pro upevnění zdraví. Nabízíme kompletní sortiment výrobků, spolu s rozsáhlou podporou a špičkovým servisem. Celou tu dobu se udržujeme špičce díky vysoce ambiciózním a talentovaným odborníkům, kteří svou práci pro Polar odvádějí stále stejně poctivě a vášnivě jako před 30 lety. A náš úspěch je jasně vidět.
Dnes firma Polar zaměstnává 1200 lidí na celém světě, má 26 dceřiných společností v celosvětovém měřítku a spravuje distribuční síť poskytující více než 35 tisíc maloobchodních prodejen ve více než 80 zemích světa. To je tedy současná síla značky Polar – mercedesu mezi sporttestery!

Prohlédněte si i další fotografie k článku…

O co se soutěží?

Polar M430 jsou určeny především pro běžce a milovníky aktivního životního stylu. Integrovaný přijímač GPS, optický snímač tepové frekvence s technologii LED diodových senzorů pro přesné měření tepu ze zápěstí. Pokročilé tréninkové funkce nejen pro plánování běžeckých tréninků a monitoring denní aktivity 24/7 – sportovní hodinky určené pro běžce, kteří jsou nároční nejen sami k sobě, ale i k moderním technologiím, které využívají.

Rozměry:

  • Tloušťka: 12 mm
  • Velikost displeje: 128 x 128 bodů, vysoký kontrast, vysoké rozlišení

Hmotnost:

  • 51 g

Technické údaje:

  • Integrovaná GPS s technologií SiRFInstantFix pro predikci a rychlé připojení
  • Optický senzor měření tepové frekvence na technologii LED diod
  • Senzor aktivity
  • Nabíjecí 240 mAh lithium polymerová baterie
  • Výdrž baterie až 8 hodin tréninku se zapnutým systémem GPS a snímačem tepové frekvence a až 30 hodin v úsporném režimu GPS
  • Vodotěsné do 30 m (pro plavání, nikoli potápění)
  • Vibraalert
  • 8 MB flash paměti

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 7.4.2018

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář: (Nápovědu hledejte na www.mujpolar.cz)

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherce Michal Šifalda byl kontaktován emailem.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: