SOUTĚŽ O STARTOVNÉ NA INOV-8 GLADIÁTOR RACE: Na milovický tankodrom se chystají tisíce Gladiátorů – UKONČENO

SOUTĚŽ O STARTOVNÉ NA INOV-8 GLADIÁTOR RACE: Na milovický tankodrom se chystají tisíce Gladiátorů – UKONČENO

Zasoutěžte si o startovné na INOV-8 Gladiator Race v Milovicích, který se koná už 4. – 6. května 2018. Přečtěte si, co se chystá a jaké jsou novinky. Do soutěže se můžete zapojit zodpovězením otázek na konci článku. Ve hře je jedno místo na denní a jedno na noční závod!

Již pátá sezona překážkových závodů Gladiator Race, které jsou v posledních letech velmi žádanou formou aktivního odpočinku odstartovala zimním závodem v Josefově a novým typem závodu „RUN“ v Hradci Králové. Nyní se série přesouvá na tankodrom do Milovic na místo, které bylo dějištěm historicky prvního mistrovství ČR v OCR (překážkový závod). Milovická trať nabídne závodníkům opět nové prvky mezi překážkami a bahnitý terén, který mají v lásce všichni, kdo se takovýchto závodů účastní. Závod INOV-8 GLADIATOR RACE se uskuteční 4.-6. května 2018.

Závod v Milovicích letos bude hostit zcela premiérově Přebor ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje v terénním překážkovém běhu – INOV-8 Gladiator Race Milovice 2018, který se bude konat pod záštitou ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje plk. JUDr. Václava Kučery. Během závodního víkendu budou v prostoru závodu k vidění i ukázky policejní práce.

Největší dětský závod v historii

Již v těchto dnech je přihlášených 470 dětských závodníků a pro velký zájem bude upraven časový harmonogram akce tak, aby dětský závod mohl proběhnout bez komplikací. „Umíme se přizpůsobit rostoucímu počtu závodníků, díky unikátnímu systému intervalových startů. Vyhovíme tak všem, kteří se chtějí závodu zúčastnit a nijak to nesníží kvalitu závodu, kapacitu dětského závodu jsme navýšili na 600 dětí.“ , uvedl ředitel závodu INOV-8 Gladiator Race Pavel Cibulka. Dětské závody jsou rozděleny do věkových skupin a letos nově i na dvě délky trati na Kids I. GR   1km – 7+ překážek /  Kids II. GR   2km – 12+ překážek.

Bav se v kategorii FUN

Pro Všechny, kteří si chtějí tento extrémní závod pouze vyzkoušet a užít si ho vyloženě na pohodu, je vypsána kategorie FUN, závodníci v této kategorii, budou rozlišovacími potítky odlišeni od závodníků, kteří závodí na čas. V kategorii FUN nebude měřen čas a za nesplnění překážky, nemusí absolvovat handicap. I přes to lze v této kategorii soutěžit a to o nejlepší kostým. Vítězný kostým pak získá startovné na další závod série INOV-8 Gladiator Race.

Noční dobrodružství

INOV-8 Gladiator Race nabízí všem závodníkům opravdu jedinečné zážitky. Noční překážkové závody mají neopakovatelnou atmosféru a příchuť tajemna a dobrodružství. V Milovicích se mohou závodníci těšit na zkrácenou trať 3 km a 10 a více překážek.

Hvězdy i hobby běžci na trati

Do závodu v Milovicích je přihlášena celá širší špička OCR závodníků a vzhledem k rostoucí popularitě tohoto sportu se očekává, že se v Milovicích na stupně vítězů probojují i zatím neznámá jména, která budou postupem času dobývat nejvyšší příčky pravidelně. Na závodníky v hlavním závodě čeká trať přes 7km a víc jak 25 překážek.

I přes velký počet závodníků a návštěvníků, kteří se na závod chystají (odhad cca 10.000 lidí), nemusejí mít přijíždějící obavu z dopravních komplikací a malého prostoru k zaparkování. K dispozici bude betonová plocha jen několik málo metrů od centra závodu. Prostor bude značen informačními cedulemi.

Na nejrychlejší závodníky ve všech kategoriích čekají hodnotné ceny, například poukazy na běžeckou obuv INOV-8, čelovky SILVA, oblečení z kolekce GLADIATOR RACE nebo třeba doplňky výživy od Koloseum Nutrition.

Uzávěrka online registrací je 29.4.2018 20:00 po tomto termínu již bude možné přihlásit se pouze na místě.

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 28.4.2018

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slotsování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

¨

Vítězové soutěže – Markéta Hrádková a Lukáš Vonsík byli kontaktováni emailem.

Gladiator Race

Závody INOV-8 GLADIATOR RACE jsou vhodné pro špičkové atlety, rekreační běžce i začínající závodníky. Každý účastník si může vybrat individuální kategorii, závod smíšených dvojic nebo čtyřčlenných týmů. Startuje se unikátním systémem intervalových startů, které zaručují maximální férovost na trati i minimální čekání na překážkách. Délka závodů se pohybuje od 5 do 10 km a na trati je rozmístěno 20 – 35 překážek různé obtížnosti. Nezvládnutí překážky se řeší trestnými běžeckými okruhy nebo 20 – 30 cviky, tzv. angličáky.
Více info a registrace na www.gladiatorrace.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: