SOUTĚŽ: soutěžte o běžeckou vestu Trail Hurricane od Compressportu! – UKONČENO

SOUTĚŽ: soutěžte o běžeckou vestu Trail Hurricane od Compressportu! – UKONČENO

Zasoutěžte si o špičkovou běžeckou vestu nejen na trailové běhání: Compressport Trail Hurricane! Do soutěže se můžete zapojit vyplněním otázek na konci článku. Výherce slosujeme ze správných odpovědí a oslovíme emailem.

Vyhrajte vestu Compressport Trail Hurricane!

Vesta Trail Hurricane Vest v hodnotě 3500,- Kč byla vyvinuta ve spolupráci se špičkovými trailovými běžci, kteří od oblečení očekávají absolutní funkčnost a podporu při výkonech na nejnáročnějších trailových tratích světa. Vesta je spojením nejnovějších technologií skvělou ochranou proti silnému a studenému větru a zároveň poskytuje maximální komfort, je naprosto ergonomická, pohodlná.

Prohlédněte si i další fotografie k článku…

Compresspot: špičková výbava vyvinutá se švýcarskou precizností a kvalitou

COMPRESSPORT je partnerem všech sportovců, od profesionálů po nadšené amatéry. Vyvíjíme kompresní doplňky a oblečení podporující výkonnost, vytrvalost a regeneraci. Ve spolupráci se špičkami v lékařských oborech, s fyzioterapeuty i samotnými sportovci testujeme všechny produkty tak, aby se k vám dostaly perfektní a 100% funkční doplňky pro podporu vašich výkonů!

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 30.6.2018

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

Nápovědu k otázkám hledejte na webových stránkách Compressportu.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Compressport

COMPRESSPORT je švýcarský výrobce kompresních doplňků a oblečení specializující se na vytrvalostní sporty, zejména na běh, triatlon, trailový běh, cyklistiku a raketové sporty. Všechny produkty COMPRESSPORT jsou vyvíjeny a vyráběny s pověstnou švýcarskou pečlivostí a kvalitou.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: