SOUTĚŽ o balíček sportovní výživy Enervit

SOUTĚŽ o balíček sportovní výživy Enervit

Zasoutěžte si o špičkovou sportovní výživu od Enervitu na dobu před, během i po sportu! Soutěže se můžete zúčastnit odpovězením na otázky na konci článku.

Soutěžte o balíček sportovní výživy Enervit

Špičková sportovní výživa na dobu před, během a po sportu je něco, bez čeho se žádný vytrvalec, který to se sportem myslí opravdu vážně, prostě neobejde. Enervit připraví vaše tělo na výkon, dodá energii v jeho průběhu a pomůže s regenerací.

O Enervitu

Enervit je sportovní výživa specializující se na vytrvalce. Podstatou Enervitu jsou promyšlené výrobky postavené na samotné podstatě fungování organizmu při vytrvalostním výkonu. Díky tomu Enervit pomáhá lépe využívat váš tréninkový čas i výkonnostní potenciál. Celé spektrum produktů Enervit je jednoduše přehledné a hravě pokryje celý váš sportovní výkon:

  • od postupné přípravy organizmu na sport 2 hodiny před výkonem (Enervit PRE Sport),
  • přes doplňování tekutin a energie během sportu (iontový nápoj Enervit Isotonic Drink, energetické Enervit Gely, tablety Enervit GT Sport nebo koncentráty Enervit Liquid Gel),
  • až po podporu regenerace a tím i efektivnější růst vaší sportovní výkonnosti (legendární regenerační nápoj Enervit Recovery Drink známý jako R2 Sport nebo proteinové koncentráty).

Enervit vyniká především svojí vysokou funkčností, kvalitou, výbornou chutí a rychlým nástupem účinku. Proto je Enervit významným parťákem všech sportovců na různých výkonnostních úrovních od hobíků po profesionály. Na Enervit spoléhá například pětinásobný mistr republiky v půlmaratonu Vít Pavlišta, mistryně světa v zimním i terénním triatlonu Helena Karásková (Erbenová), úspěšný triatlonista Filip Ospalý, řada cyklistů i běžců.

TIP: Přečtěte si také: Co jíst a pít před sportem? Pozor na přemíru sladkého…

Enervit pomáhá vytrvalcům sportovat lépe nejen díky svým osvědčeným produktům, ale také nejrůznějšími projekty typu sportovních seminářů a kempů, článků o výživě nebo o správném tréninku. Veškeré tyto aktivity zastřešuje projekt Sportuj lépe.

O co se soutěží

Enervit nabízí i komplexní výživové plány podle délky trvání sportovního výkonu a také speciální balíčky sportovní výživy pro vytrvalce – Na zkoušku, Efektivní trénink a Vítězný závod. A právě o posledně jmenované balíček v hodnotě 716 Kč můžete soutěžit! Ze správných odpovědí vylosujeme 3 výherce.

Vítězný závod
Balíček vhodný pro většinu závodů, kterých se rekreační, amatérští i profesionální sportovci účastní. Nemusíte tak složitě řešit, jak doplňovat energii během závodu, ani si kupovat celá balení. Obsahuje:

  • 2x sacharidové želé Enervit PRE Sport, které vás dokonale připraví na sport
  • 12 ks energetických tablet Enervit GT Sport
  • energetická tyčinka Enervit Performance Bar s obsahem bílkovin (2x 30 g)
  • 2x energetický Enervit Gel
  • 1x energetický koncentrát Enervit Liquid Gel
  • 4x sáček iontového energetického nápoje Enervit G Sport
  • 2x sáček Enervit Magnesium Sport
  • 1x sáček povýkonového regeneračního nápoje Enervit Recovery Drink

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 3. 4. 2019

2. Vylosujeme 3 výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

Nápovědu na otázky hledejte v článku nebo na e-shopu Enervitu.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: