Jesenická stovka spouští registrace

Jesenická stovka spouští registrace

Patříte mezi milovníky dlouhých horských běhů? Jesenická stovka, závod s aktrativní tratí vedoucí přes celý hlavní hřeben Jeseníků, mezi ně určitě patří. Registrace bude spuštěna v pátek 26. února 2016.

Jesenická stovka je ultratrailový závod dlouhý 103 km s pozitivním převýšením 4150 m, který se koná 6. – 8. května 2016. Start i cíl závodu je v Šumperku a běžci se mohou na trati těšit na nejznámější místa Jeseníků, mezi které bezesporu patří Ramzová, Šerák, Červenohorské sedlo, Výrovka, Ovčárna, Švýcárna a další.

První vlna registrace začíná na konci února

Chystáte-li se na tento pěkný ultratrailový závod s příjemnou atmosférou, určitě by jste neměli prošvihnout první vlnu registrace, která začíná 26. února ve 20:00 a končí o půlnoci 31. března. Do této vlny bude uvolněno 200 míst. Závodníci, kteří se nestihnou zaregistrovat, budou mít ještě šanci v druhé vlně, která potrvá od 1. dubna do 15. dubna. V tomto posledním možném termínu bude uvolněno s jistotou pouze 20 míst +  neuhrazené registrace a volná místa z první vlny. Proto s registrací příliš neotálejte a přihlašte se co nejdříve.

Na co se můžou v roce 2016 závodníci těšit?

„Chystáme pár novinek, zatím je to všechno v otázce řešení a vymýšlení způsobů, jak to zrealizovat. Nicméně se můžou těšit na stejný servis jako minulý ročník a snad tedy i něco navíc. Prozradím jen, že chystáme nezávodní pochod pro děti v okolí Šumperka a taky bych rád natočil nějaká předstartovní videa, která pomohou méně zkušeným závodníkům vyvarovat se začátečnických chyb,“ podotkl ředitel závodu Martin Benc.

Video z minulého ročníku:

Propozice závodu zde

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: