Ultralabák 2017: Závod plný zelených údolí hluboko zaříznutých v rozeklané krajině skal

Ultralabák 2017: Závod plný zelených údolí hluboko zaříznutých v rozeklané krajině skal

V sobotu 9. září v kempu v Děčíně odstartuje ultratrailový závod Ultralabák, který nabídne nejen nádherné výhledy z vrcholů stolových hor, ale i přátelskou atmosféru a skvělé zážitky.

Labák, neboli Labské údolí – stále více populární krajina pískovcových věží, stěn a stolových hor majestátně se tyčící nad kaňonem řeky Labe, jsou výzvou nebo oblíbenými výletními cíli mnoha sportovců a milovníků přírody.

Podívejte se na další fotografie k článku

Závodníci zdolají nejvyšší stolové hory ČR a přilehlého Saska

Nejen horolezci si u nás přijdou na své, a proto pořádáme Ultralabák, běžecké závody na 52 a 25 Km. Kilometrů to není málo, ale o to víc zažijete. Pořadatelé mají pro běžce připravený pěkný podzimní den plný parádního běhání, přátelské a pohodové atmosféry a dobrého jídla. Můžete se těšit na běhavou, převážně trailovou trať, vedoucí přes nejvyšší stolové hory ČR i přilehlého Saska – Děčínský Sněžník 723 m a Grosser Zschirnsteín 560m.

Jedná se o nádherný trailový závod, který vede srdcem Labských pískovců. Více informací o závodu Ultralabák najdete v termínovce.

Startuje se v centru Děčína z kempu, který je zároveň cílem a místem závěrečné afterparty s příjemnou hudbou a dobrým pivem. Vzít s sebou můžete i svého čtyřnohého parťáka do kategorie DOG, a zaběhnout si trať 21,4 km dlouhou.

Takže Kdo má chuť na pořádný běh, těšíme se na Vás 9.9.2017 v Děčíně!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: