Desátý ročník Barokomaratonu přiláká na začátku září na tisíc běžců a běžkyň

Desátý ročník Barokomaratonu přiláká na začátku září na tisíc běžců a běžkyň

Blíží se první sobota září a s ní pravidelně, již téměř legendární, Barokomaraton v Plasích. Letošní 10. ročník vede opět krásnou přírodou Severního Plzeňska a Manětínska.

Organizátoři očekávají na tisíc závodníků

Organizátoři závodu, vyhlášeného svoji neopakovatelnou atmosférou a skvěle připravenými tratěmi, očekávaji i letos na startu téměř tisícovku závodníků. Pro ně i jejich doprovod je připraven bohatý doprovodný program (masáže, skákací hrad, skluzavky, malování na obličej, dětské běhy apod.).

Podívejte se na další fotografie k článku…

Na startu se objeví téměř kompletní běžecká, ultravytrvalecká špička ČR

Na startu závodu, v areálu Velká Louka v Plasích, se objeví téměř kompletní běžecká, ultravytrvalecká špička ČR, což berou organizátoři (téměř vesměs běžci či sportovci, bývalí či aktivní běžci) jako ocenění své práce i závazek do dalších let.

Jedná se o nádherný a oblíbený závod s pohodovou atmosférou vedený po zajímavých trasách Severního Plzeňska. Více informací o Barokomaratonu najdete v termínovce.

Téměř stopadesát pomocníků v areálu i na trati je připraveno i letos udělat ze závodu běžecký svátek, stejně tak, jako v letech minulých, kdy bylo Baroko vyhlášeno mezi nejlepšími závody podzimu či samotnými běžci vybráno mezi TOP 10 běhů ČR. Více informací včetně seznamu cen bohaté tomboly najdete na www.barokomaraton.cz. A nezapomeňte, že zvýhodněné startovné platí do 25.8.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: