Slapy Trail Maniacs 2017: Nádherná příroda, rychlostní prémie, prize money i možnost volit!

Slapy Trail Maniacs 2017: Nádherná příroda, rychlostní prémie, prize money i možnost volit!

V sobotu 21. října odstartuje trailový závod Slapy Trail Maniacs vedený nádherným okolím Slapské přehrady. Na běžce čekají nejen tratě 44, 47 nebo 61 km, ale budou mít i možnost zúčastnit se voleb.

V průběhu závodu můžete volit

Přímo v průběhu běžeckého závodu Slapy Trail Maniacs 2017 můžete v sobotu 21. října odvolit v obci Nahoruby, která leží na trati 33, 47 nebo 61kilometrového trialového závodu. Čas strávený ve volební místnosti vám bude odečten. Stačí si vyřídit voličský průkaz a spojíte volby se sportováním v přírodě.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Ale možnost odvolit není hlavní předností závodu

Tou je precizně vybraná trasa a pečlivě vytyčená trať o třech délkách s minimem asfaltového povrchu. Dalšími lákadly jsou dvě rychlostní prémie, čtyři občerstvovací stanice a prize money pro nejrychlejší. Pokud se chcete proběhnout v krásné přírodě, přijeďte do centra závodu v Cholíně, odkud vybíhá střední délka. Na start obou dalších budete dopraveni autobusy.

Jedná se o trailový závod, který nabízí krásnou trať a nádherné výhledy v okolí Slapské přehrady. Více informací o závodu Slapy Trail Maniacs najdete v termínovce.

Přijďte si vychutnat nádherné barvy podzimní krajiny

Na startovní listině je v tuto chvíli přes sto běžců. Nejen nováčci, ale mnoho stálých závodníků, kteří se vracejí užít si kvalitně postavený závod a vychutnat nádherné barvy podzimní krajiny kolem Slapské přehrady. I přes ranní vstávání na dlouhou trať a nejisté říjnové počasí řadí mnozí běžci SlapyTrail Maniacs k nejhezčím závodům sezóny.

Informace o závodě najdete na internetových stránkách závodu.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: