Prague Park Race Průhonickým parkem je i letos vyprodaný

Prague Park Race Průhonickým parkem je i letos vyprodaný

Opět po roce se pět stovek závodníků proběhne nádhernou krajinou Průhonického parku, který je od roku 2010 národní kulturní památkou. Park a jeho sbírky rostlin byly navíc zapsány na seznam světového dědictví UNESCO.

Do závodu zbývají méně než dva týdny

Termín letošního La Sportiva Prague Park Race v Průhonickém parku je v sobotu 24. března. Do závodu tedy zbývají méně než dva týdny a stejně jako loni je závod téměř už vyprodán. Zbývá posledních pár čísel a prostředí parku už neumožňuje kapacitu navyšovat. Nicméně i tak mají pořadatelé pro závodníky jednu příjemnou změnu – originální finisherskou medaili.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Jedná se o 14 km dlouhý závod ze série Prague Park Race, který se koná v Průhonickém parku, Více informací o Prague Park Race Průhonický park najdete v termínovce.

Závodníci se opět dostanou do obou částí Průhonického parku

Rovinatá čtrnáctikilometrová trasa vede po zpevněných cestách v turisty velmi vyhledávaném parku, založeném v roce 1885 kolem údolí Botiče hned za hranicemi Prahy. Trasa měla loni jen pozitivní ohlasy, takže se na ní nebude nic měnit. Opět se závodníci dostanou do obou částí parku, proběhnou zámeckým nádvořím a kolem rybníků, vodopádů a především rozkvétajících záhonů.

Závod v Průhonickém parku je první ze série tří závodů La Sportiva Prague Park Race. Další se konají v červnu v Divoké Šárce a v říjnu v Prokopském údolí. Pořadatelé navíc rozšiřují svůj záběr a chystají nový závod v úžasném skalním prostředí Českého ráje – La Sportiva Hruboskalský půlmaraton 21. dubna.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: