Pořádáte závody? Zkuste ORGSU, komplexní organizační systém

Pořádáte závody? Zkuste ORGSU, komplexní organizační systém

/KOMERČNÍ SDĚLENÍ/ Každý pořadatel závodu, ať už malého „pouťáku“, nebo velké akce, dobře ví, kolik se za úspěšným podnikem skrývá úsilí, času a energie. Velkou část z toho spolkne administrativa, evidence a  další činnosti, u kterých se dnes už neobejdete bez počítače. Zjednodušte si přípravy s komplexním systémem ORGSU.

Organizace a správa všeho důležitého na jednom místě ušetří práci pořadatelům a usnadní přístup závodníkům

Pokud si chcete ušetřit práci, můžete si na tyto přípravy najmout specializovanou firmu. Není to ale zrovna levná záležitost a navíc servis často pokulhává. „Služby jsou většinou roztříštěné, závodníci kvůli tomu nemají na jednom místě přihlášky, startovní listiny nebo výsledky. Nezbývá jim než hledat na jiných webech, než jsou stránky pořadatele. Organizátoři tak ztrácejí internetovou návštěvnost a závodníci často nervy,“ říká Jaromír Horák, kterého znalost této problematiky přivedla k tomu, aby se svým týmem zadal k vývoji technologii, která potřeby pořadatelů a závodníků vyřeší.

„Systém ORGSU, do kterého jsme přenesli 25 let zkušeností a znalostí těchto služeb z různých koutů světa a 15letou praxi v projektovém řízení, nyní nabízí komplexní a přitom variabilní soubor služeb na špičkové světové úrovni, které jsou integrované v jednom prostředí,“ upřesňuje Horák a dodává: „závodníci si platí často vysoké startovné a očekávají vysoký standard služeb nejen v oblasti pořadatelské, ale stejně tak vyžadují kvalitní informační služby ve všech dalších oblastech. To je hlavní důvod, proč do ORGSU investujeme a budeme v tom
i nadále pokračovat.“

Chcete ORGSU vyzkoušet? Stačí si zaregistrovat účet pořadatele na www.orgsu.org, stáhnout si manuál na http://www.orgsu.org/cs/other_materials a postupovat krok za krokem podle návodu. Nebo můžete napsat na [email protected] a nechat si poradit od odborníků, kteří vám zdarma nastaví testovací závod a vysvětlí vše potřebné.

Základní koncept je jednoduchý: z široké nabídky, v podstatě takové 18dílné stavebnice, si sami vyberete, co se vám hodí a sestavíte si ideální produkt přímo na míru vašeho webu. Využívat můžete např. kalendář závodů, on-line přihlášky a platbu startovného, náhledy startovních listin nebo on-line výsledky. Vše budou mít závodníci k dispozici přímo na vašich webových stránkách. Kromě toho automaticky získáte databázi sportovců, kteří se přihlašují k závodům přes váš web.

Správa všeho důležitého z jednoho místa

Data jednoduše spravujete pomocí administrativní stránky, kde si nastavíte všechny parametry vaší akce, např. v jakých sportech a věkových kategoriích se bude soutěžit. Vedle toho můžete ručně nebo pomocí mobilních telefonů či tabletů změřit výsledky, nebo pro měření využít externí firmu, které data přihlášek snadno vyexportujete a zpátky si pak importujete už hotové výsledky. S ORGSU můžete také prodávat služby, zboží a startovné ve vlastním e-shopu, který posílá peníze přímo na váš bankovní účet.

Nespornou výhodou systému, který si získal pozornost pořadatelů již v několika zemích světa, je jeho uživatelská i cenová dostupnost. Poslouží stejně dobře organizátorovi lokální akce, kterým může být např. základní škola, tak i silnému pořadateli velkého mezinárodního závodu.

ORGSU Společnost Organizers Support, s.r.o. vznikla v roce 2015 na základě vlastních 25letých zkušeností se sportovním informačním softwarem.  Její vlajkovou lodí je informační systém nové generace ORGSU, který nabízí komplexní servis pro pořadatele sportovních akcí, od databází akcí a závodníků, přes registrace pro závodníky, časomíru, zpracování výsledků a mnoho dalších služeb. Mezi hlavní výhody systému patří stavebnicové (modulární) řešení a uživatelská a cenová dostupnost pro různé skupiny zákazníků.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: