INOV-8 GLADIATOR RACE slaví 5. výročí. Přijďte ho oslavit do Poběžovic u Holic!

INOV-8 GLADIATOR RACE slaví 5. výročí. Přijďte ho oslavit do Poběžovic u Holic!

Už pátým rokem organizátoři překážkových závodů GLADIATOR RACE pro závodníky připravují tratě plné zábavy na překážkách. Letos již popáté závodníci okusí, jaké to je brodit se hustým bahnem na motokrosové dráze v Poběžovicích u Holic.

Na zdejší trati se tento překážkový závod narodil z bahna přesně před pěti lety

Tehdy ho absolvovalo 606 závodníků a mnoho z nich se po trati proběhne i letos, kdy účast bude mnohonásobně vyšší. Za svoji pětiletou éru GLADIATOR RACE vyrostl na největší seriál překážkových závodů v ČR. U příležitosti 5. narozenin bude připraven velice bohatý doprovodný program a soutěže o hodnotné ceny nejen pro závodníky ale i pro návštěvníky, kteří nezávodí.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Závod INOV-8 GLADIATOR RACE v Holicích se uskuteční od 15.6. 2018, kdy je na programu noční závod INOV-8 NIGHT GLADIATOR RACE a pokračovat bude i v sobotu 16.6.2018 a v neděli 17.6.2018, kdy je připraven i dětský závod KIDS GLADIATOR RACE o kapacitě 600 závodníků, která byla v Milovicích beze zbytku naplněna již týden dopředu.

Jedná se o legendární závod kombinující motokrosovou trať s náročným přírodním terénem plným bahna. Více informace o Gladiator Race Holice najdete v termínovce.

Závod se uskuteční pod záštitou hejtmana Pardubického kraje JUDR. Martina Netolického, PH.D. a pod záštitou starosty města Holic Mgr. Ladislava Effenberka.

Oslavy 5.narozenin GLADIATOR RACE budou velkolepé a budou plné zábavy! Nenechte si je ujít!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: