Pražský triatlon v Horních Počernicích nabídne program pro začátečníky, děti i zkušené triatlety!

Pražský triatlon v Horních Počernicích nabídne program pro začátečníky, děti i zkušené triatlety!

Na konci července proběhne v Horních Počernicích další ročník Pražského triatlonu v rámci H – Triatlon Tour 2018. Závod je kombinací plavání, jízdy na kole a běhu. A každý si v něm najde to své!

Pražský triatlon nabízí hned tři dospělé kategorie a poskytuje tak ideální příležitost pro všechny, kteří už mají něco naježděno, naběháno, či odplaváno a přitom se nebojí zapojit i další dvě disciplíny. Plave se přímo v přírodní vodní nádrži, jede se na silnici uzavřené jen pro tento závod a běží v pěkném přírodním terénu.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Děti s sebou!

Závodit se bude na několika tratích, rozdělených podle délky. 50 – 800 m plavání, 4– 25 km kolo a 1 – 10 km běh. Otevřené budou i oblíbené dětské tratě, takže bude mít celá rodina o zábavu postaráno. Trasa vede krásným lesoparkem v okolí přírodního koupaliště Eliška v Horních Počernicích.

Závod v triatlonu, který se koná u rybníku Eliška v Praze Horních Počernicích. Závod je součástí seriálu H-Triatlon Tour. Více informací o Pražském triatlonu Horní Počernice najdete v termínovce.

Zázemí je připravené pro závod v dostatečné kapacitě jak toalet, tak sprch pro osvěžení či opláchnutí se po závodě. Depo je profesionálně zorganizované a sportovní vybavení je po celou dobu hlídané ochrankou.

Zkušenosti pod taktovkou H-triatlon Tour

Pořadatel se triatlonovým kláním věnuje 25 let, takže můžete počítat se všemi nezbytnosti, abyste měli pohodlí a mohli se soustředit pouze na sportovní výkon. V ceně startovného je tedy startovní číslo, časový čip, SMS s výsledkem, lístek do tomboly, ceny pro vítěze, nápoje, ovoce, energetické občerstvení, sprchy, WC, úschovna, parkování v bezprostřední blízkosti, skvělý moderátor Standa Bartůšek, DJ Aleš Matoušek, dostanete také dárky od partnerů závodu a čeká Vás i bohatý doprovodný program.

Děti si mohou vyzkoušet malování na obličej, zúčastnit se soutěže v malování a vidět na vlastní oči hasičské cvičení a ukázky první pomoci.

Jdete do triatlonu poprvé? Dozvíte se jak na to!

Dvojice trenérů Tereza Skuhrová a František Schoval budou zájemcům v předvečer závodu radit, jak zajet co nejlepší výsledek a na co si dát pozor. Triatlon má svoje specifické momenty, ať už jde o převlékání nebo rozvržení sil do jednotlivých disciplín. Absolvování instruktáže může nováčkům velmi zpříjemnit zápolení a zkušenějším zlepšit výkon.

Triatlonu se nebojte. Je to kombinace tří přirozených disciplín, které znáte. Stačí je jen poskládat za sebe. Zvládne to každý, kdo se zodpovědně připraví. Tělo musíme překvapit!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: