Hannah Pilsen Trail Krkavec opět nabídne nádhernou přírodu kolem Boleveckých rybníků

Hannah Pilsen Trail Krkavec opět nabídne nádhernou přírodu kolem Boleveckých rybníků

Přijďte si užít nádherné podzimní dopoledne plné pohybu v přírodě kolem Boleveckých rybníků, 10. listopadu se totiž koná Hannah Pilsen Trail Krkavec. Ať už budete útočit na přední příčky, nebo si chcete jen protáhnout svá těla, určitě se vám pak bude ta Svatomartinská husa lépe trávit.

Účastníci si užijí zážitek z pohybu v nádherné přírodě

Závěrečný podnik seriálu běhů v přírodě Hannah Pilsen Trail Krkavec se koná již v sobotu 10.11. 2018 s centrem v kempu Bolevák v Plzni. Je to již 3. ročník tohoto závodu na tratích přes Chlum, podél obou břehů Berounky, Boleveckých rybníků, Kolomazné pece a samozřejmě na Krkavec.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Akce se díky obvykle krásnému podzimnímu počasí účastní kolem čtyř stovek běžců. A to jak elitních vytrvalců, přes kondiční sportovce až po nadšence, kteří si chtějí užít zážitek z pohybu v nádherné přírodě po lesních cestách.

Jedná se o nádherný trailový závod v okolí Boleveckých rybníků v Plzni. Závod je součástí seriálu Hannah Pilsen Trail. Více informací o Hannah Pilsen Trail Krkavec najdete v termínovce.

Letos poprvé pořadatelé vyzkouší variantu pro sudý kalendářní rok

Vypsány jsou tratě 42,5 km, 18 km, 11,5 km pro dospělé a dorost a 1,6 km, 800 m a 350 m pro žactvo a nejmenší. Letos poprvé pořadatelé vyzkouší variantu pro sudý kalendářní rok, tzn. že půlmaratonci místo východní varianty podél Berounky poběží západní okruh na Krkavec. Prvenství v hlavních kategoriích obhajují Tomáš Eisner (který před rokem zvládl maraton po pěšinkách s převýšením 650 m za 2 hod 57 min.) a Kristýna Junková. Tomáš i Kristýna se na maraton chystají i letos, stejně jako další elitní ultra běžec z Plzně Tomáš Bystřický!

Ať už paříte k pravidelným běžcům nebo těm, co sportují jen občas pro zdraví, doporučujeme vyběhnout do severního plzeňského polesí a strávit nádherné dopoledne na Hannah Pilsen Trail Krkavec.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: