Přihlaš se na další jarní kurz „BĚŽECKÉ AKADEMIE“ Světa běhu

Přihlaš se na další jarní kurz „BĚŽECKÉ AKADEMIE“ Světa běhu

Běháte již delší dobu a stále se nedostavují výsledky? Chcete vylepšit váš běžecký styl? Potřebujete odbornou radu či rovnou názornou ukázku tréninkové jednotky? Zajímají vás všechny okolnosti související s běháním … tak ZPOZORNĚTE!

SVĚT BĚHU ve spolupráci s předními trenéry a odborníky otevírá BĚŽECKOU AKADEMII!

První kurz Běžecké akademie (únor-březen) je již v plném proudu a nyní pro Vás Svět běhu otevírá další jarní kurz v PRAZE a nově i v PLZNI (duben-květen). Je určen pro všechny, kteří běhají již delší dobu, patří do kategorie „začátečníci“ a „středně pokročilí“, přesto cítí, že by mohli ještě výkonnostně růst.

Nezáleží na věku ani na jiných aspektech, jen je potřebné mít chuť se něco podstatného naučit, a to následně využít ve svém dalším běžeckém životě.

Prohlédněte si i další fotografie k článku…

Běžecká část kurzu bude mít pestrou skladbu

Tréninkový rozvrh je rozložen do dvou měsíců a bude mít jedenáct tréninkových jednotek. Naučíte se postupně správnému běžeckému stylu a jak ho neustále vylepšovat pomocí základních cviků běžecké abecedy. Vyzkoušíte si různé formy tréninkových jednotek od volného běhání, přes fartlek (střídání rychlého a pomalého běhu), tempový a intervalový běh až po dlouhý vytrvalostní běh. Ukážeme si, jak by správně měl být poskládán klasický trénink a jak by měl vypadat i ryze atletický trénink. Využijeme i pomůcek jako jsou běžecký žebřík, nízké překážky, švihadlo, ale i obyčejné schody.

Běhání, to není jen naplňovat smysl slova běhat, ale i běžec vytrvalec potřebuje mít celé tělo vytrénované komplexně. Proto se zaměříme i na sílu, dynamiku, výbušnost, obratnost a rychlost. Součástí bude na začátku malý běžecký test, který zopakujeme na závěr kurzu. Porovnáním zjistíme, zda došlo ke zlepšení výkonnosti a v jaké míře.

Je toho opravdu hodně, co na vás čeká a co se v průběhu dvou měsíců naučíte. Za splnění celého kurzu vám na závěr věnujeme certifikát o absolvování „BĚŽECKÉ AKADEMIE SVĚTA BĚHU“. Proto není třeba otálet, ale na kurz se co nejrychleji přihlásit. Těšíme se na vás.

BĚŽECKÁ AKADEMIE

Běžecký kurz pro začínající a rekreačně běhající běžkyně a běžce v délce 2 měsíců (11 tréninkových jednotek) na jaře 2019 (duben-květen)

TERMÍNY: 7 xv týdnu dle dohody úterý nebo čtvrtek a 4 x o víkendu v sobotu nebo neděli (přesné termíny budou stanoveny až do dohodě s účastníky kurzu).

ROZPIS JEDNOTNOTLIVÝCH LEKCÍ

V průběhu kurzu vám budu pravidelně podávat informace ohledně stravování, běžeckých zranění, regenerace a psychologie běhání.

Doba: dle shora uvedených termínů a časů

Cena: 1980 Kč

Místo tréninku: park LADRONKA (Praha)

ŠTRUNCOVY SADY (Plzeň)

Maximální počet účastníků: 15 (kurz bude zahájen při minimálním počtu 8 účastníků)

Zájemci o kurz pište na adresu [email protected], kde se dozvíte další podrobné informace k celé Běžecké akademii.

Komu je Běžecká akademie určena?

Kurz je určen pro všechny běžce anebo ty, kteří běhají již delší dobu, chtějí se neustále zlepšovat svoji výkonnost a zároveň rozvíjet své běžecké dovednosti a běháním se bavit.

Kdo vás bude trénovat:

Jiří Mašek – je běžeckým trenérem a nadšeným běžcem už více jak 15 let, jehož specialitou jsou silniční závody od 5 km po maraton. V současnosti je vedoucím týmu vodičů PACEMAKERS pro závody ze seriálu RUNCZECH a TEMPO MAKERS, vodící ostatní vybrané závody po ČR. Pořádá pravidelné tréninky v Plzni, několik běžců a běžkyň trénuje individuálně. V oblibě má i horské závody a běhy zvláště na Šumavě a v Krušných horách.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: