Jarní půlmaraton VAŠÍ LIGY 2019: Rychlý půlmaraton v Praze na začátek sezóny

Jarní půlmaraton VAŠÍ LIGY 2019: Rychlý půlmaraton v Praze na začátek sezóny

Pokud si chcete otestovat na začátku sezóny formu, tak Jarní půlmaraton VAŠÍ LIGY je dobrou volbou. Závod se koná v sobotu 23. března v Praze-Braníku. Těšit se můžete na krásnou trasu změřenou certifikovaným měřičem a přátelskou atmosféru.

Krásná a rychlá trasa

Půlmaraton vede po nádherné trase. Běžci startují na cyklostezce v Braníku a běží do Vraného a zpět. Během závodu si tak mohou vychutnat pohled na krásné skály obklopující Vltavu. Trasa má minimální převýšení a velmi často tak padají osobní rekordy. K těm pomohou také Plzeňští Tempo Makers. Tedy vodiči, kteří poběží na časy 1:40, 1:45, 1:50 a 2:00.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Nebude chybět kvalitní servis pro běžce

Běžci dostanou kvalitní výsledkový servis (ruční měření). Každý kilometr na trati je označen. Po závodě elektronicky obdrží každý účastník diplom. Připravena bude úschovna zavazadel a drobné občerstvení na trasy i po závodě. Běžci se pak mohou najít ve fotogalerii. A pro nejlepší budou připraveny hodnotné ceny od partnerů závodu.

Jedná se o půlmaraton, který se běží po rychlé trase s obrátkou po cyklostezce kolem Vltavy. Závod patří mezi oblíbené běžecké akce VAŠÍ LIGY. Více informací o Jarním půlmaratonu VAŠÍ LIGY najdete v termínovce.

Očekávaná účast je 150-200 běžců. Pro milovníky kratších tratí je jako doprovodný závod připravena trasa 5 kmStartovné na Půlmaraton jepři přihlášení on-line do 18.3. 300 Kč. Poté je startovné o 100 Kč dražší.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: