Čtvrtý ročník ABB trutnovského terénního půlmaratonu na paradráze se blíží

Čtvrtý ročník ABB trutnovského terénního půlmaratonu na paradráze se blíží

Dovolujeme si oslovit všechny sportovní nadšence a pozvat je na již čtvrtý ročník ABB Trutnovského půlmaratonu, který se bude konat v termínu 10. 6. 2017.

Zázemí již tradičně poskytne nádherné prostředí trutnovského lesoparku

Závod bude probíhat na pětikilometrových okruzích se startem, cílem a občerstvovací stanicí na „Paradráze“. Pokud si netroufnete na půlmaraton, můžete se zúčastnit běhu na 5 km nebo 10 km.

Podívejte se na další fotografie k článku….

Jedná se o závod v terénním půlmaratonu, který se koná v trutnovském lesoparku. Více informací o ABB trutnovském půlmaratonu najdete v termínovce.

Nebude chybět ani nordic walking a doprovodný program

Ti co si chtějí máknout a přitom se nechtějí zúčastnit závodu, se mohou zúčastnit 5km nordic walking s Vitarem. Na všechny potom čeká doprovodný program, o který se bude starat dětské krizové centrum Andra Nomia. Na dospělé pak v cíli čeká limonáda nebo iontový nápoj v podobě tradičního trutnovského piva Krakonoš. Jak je vidět, na své si přijde opravdu každý.

Profil je uzpůsoben tomu, aby jej bez větších problémů zvládli i hobby běžci

Jelikož se jedná o terénní půlmaraton, trať se vine po zpevněných lesních cestách, je přehledně označena a její profil je uzpůsoben tomu, aby jej bez větších problémů zvládli i účastníci z řad širší veřejnosti, kteří se sportu věnují jen pro radost. Pokud tedy zrovna nepatříte mezi urputné závodníky, kteří se snaží ušetřit každou vteřinku, můžete se kochat krásnou přírodou a plnými doušky nasávat nejen čerstvý vzduch, ale i výjimečnou atmosféru tohoto netradičního masového závodu.

Ve startovním poli budou mimo jiné figurovat i ostřílení závoďáci z Kasper Swix teamu, kteří se jistě postarají o perfektní a napínavou podívanou. Takže ať už zavážete kecky na uzel, přišpendlíte startovní číslo nebo jen vezmete řehtačku a přijdete zafandit, máte se naco těšit a určitě Vás rádi uvidíme! Přihlásit se můžete na http://www.pulmaratontu.cz/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: