MARATON ČESKÝM RÁJEM – soutěž o startovné – UKONČENO

MARATON ČESKÝM RÁJEM – soutěž o startovné – UKONČENO

Český ráj je opravdu ráj na zemi. Pro běžce obzvlášť. Zkuste si tam zaběhnout maraton a máte běžecký zážitek na celý život! Soutěžte o startovné a vemte s sebou i kamaráda!

Maraton Českým rájem

Maraton Českým rájem (Rájmaraton) vede oblastí, kde se na utváření krajiny kromě přírody v minulosti podílel i člověk uváženými zásahy. V tomto sepjetí spočívá jedinečnost Českého ráje – bory na skalinách i vody na lučinách doplněné hrady, zámky a dalšími stavbami. Trasa maratonu vás zavede i do oblastí pískovcových skal a dalších malebných míst. Při výběru trasy bylo nutné respektovat např. i hlediska bezpečnosti a neomezování turistů a hlediska ochrany přírody. I proto je trasa o něco málo delší než 42,195 km. Vzhledem k převýšení není přesná vzdálenost až tak důležitá, osobní maratonský rekord si zde nezaběhnete (snad kromě odvážných prvomaratonců). Navíc se nejedná čistě jen o silniční maraton, i když asfalt převažuje, nejedná se čistě o terénní maraton po kamenitých stezkách, i když místy po kamenitých cestách a pěšině s kořeny poběžíte, je to Maraton Českým rájem.

Více informací o závodě naleznete v termínovce na stránce závodu.

O co se hraje?

1x startovné na závod s možností vzít někoho s sebou (pro koho bude startovné také zdarma)

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 5. srpna.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme jej emailem.

Výherci

Lucie Pecinová

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: