Soutěžte o Buff sportovní čepice ideální na běh – UKONČENO

Soutěžte o Buff sportovní čepice ideální na běh – UKONČENO

Zima se blíží rychleji než si myslíme a je tedy dobré začít myslet na zimní běžecký outfit. Španělská značka Buff přichází s novinkou. Kromě typických šátků na tuto zimu připravila také slušivé běžecké čepice. Odpovězte na otázky a běhejte i v zimě v teple.

Buff® - Flat is Boring

O značce Buff®

V poslední době se značka Buff® částí své rozsáhlé kolekce výrazně orientuje na bežecké aktivity. Ztělesněním této profilace je také podpora bežeckého Buff® trail-running týmu. Ambasadory značky jsou taková bežecká esa jako Anton Krupicka, Nuria Picas, Joe Grant, Pau Bartoló, nebo Zaid Ait Malek nebo český zástupce Zdeněk Kříž.

Čepice Buff

Tato novinka se na trhu objevuje poprvé. Čepic je několik druhů dle druhu sportovní aktivity. Jednovrstvé, dvouvrstvé, zateplené, z merino vlny a další. V zimě je příjemné si čepici na svůj výběh, zejména pokud se jedná o výklus nebo méně intenzivní běhání, obléknout.

O co se soutěží?

3x čepice Buff barvy nebo designu dle vlastního výběru.

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 26. listopadu.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář (odpovědi hledejte na www.buff.czwww.buff.sk)

Výherci

Petr Píša

Kamila Seidlová

Marcel Beran

Gratulujeme!

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek a newsletteru značky Buff. Z odběru obou newsletterů se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: