City Cross Run & Walk Česká Lípa

Doporučujeme!
Datum konání
28. 9. 2024
Lokalita
Liberecký
Místo konání
Česká Lípa
Délka (km)
21.1 km
Povrch
Převážně asfaltový
Ročník 9
Délka (popis) 3 km 7 km a 21,1 km CCRW je zážitkový běh přes město, přesto přírodou, který vás provede přes ta nejkrásnější místa České Lípy a jejího okolí. Co na trati objevíte? Tak například Náměstí T. G. Masaryka, KD Crystal, vodní hrad Lipý, klášterní zahradu, park, Loretánskou ulici, kostely, lávky přes Ploučnici, Městský stadion, krásné lokality Dubice, Peklo, Sosnová a další. Během dne a v cíli na vás čeká bohatý pozávodní program pro děti a dospělé.
Soutěžní kategorie muži, ženy, školní štafety
Místo a čas prezence Škroupovo náměstí, Česká Lípa
Místo a čas startu náměstí T.G. Masaryka, Česká Lípa
Předpokládaný počet účastníků hlavního závodu 120
Odměny věcné ceny
Doprovodné závody a program Rodinný běh 1 km, Procházka 7 km, Doprovodný program pro děti a dospělé, občerstvení v cíli, hudba.
Doplňkové závody 1 Štafetový závod
Oficiální webové stránky www.citycrossrun.cz/

CCRW je zážitkový běh přes město, přesto přírodou, který vás provede přes ta nejkrásnější místa České Lípy a jejího okolí. Co na trati objevíte? Tak například Náměstí T. G. Masaryka, KD Crystal, vodní hrad Lipý, klášterní zahradu, park, Loretánskou ulici, kostely, lávky přes Ploučnici, Městský stadion, krásné lokality Dubice, Peklo, Sosnová a další. Během dne a v cíli na vás čeká bohatý pozávodní program pro děti a dospělé.

Výsledky

Výsledky
Výsledky 2

Reportáže

www.svetbehu.cz/pavlista-dominoval-pernicova-bojovala-s-drahotovou-premierovy-city-cross-run-ceska-lipa-prilakal-na-500-bezcu/

Fotogalerie

www.youtube.com/watch?v=JgZSo01cgew

Zajímavé vybavení

Přidej svou zkušenost ze závodu

Odpovídáte na komentář: