Březnová Pražská běžecká tour ve znamení traťového rekordu Kateřiny Kratochvílové Kriegelové + FOTKY ÚČASTNÍKŮ ZDARMA KE STAŽENÍ

Březnová Pražská běžecká tour ve znamení traťového rekordu Kateřiny Kratochvílové Kriegelové + FOTKY ÚČASTNÍKŮ ZDARMA KE STAŽENÍ

Na velikonoční Bílou sobotu, 26. března, se konal čtvrtý závod seriálu Loap Pražské běžecké tour VAŠÍ LIGY 2016, který přivítal 156 běžců a běžkyň.

Běžci si mohli jako vždy vybrat ze dvou variant – desetikilometrovou trať, kterou si zvolilo 107 účastníků, či pětikilometrovou trať, na kterou se vydalo 50 závodníků. Všichni zúčastnění si mohli užít počasí s nádechem jarního vzduchu.

Na trati 10 km padl mezi ženami traťový rekord, o který se s časem 37:30 zasloužila Kateřina Kratochvílová Kriegelová. Druhou příčku vybojovala s výkonem 42:20 Eva Slavíková, třetí pak doběhla s časem 42:35 Adéla Stráská. V muží se nejvíce dařilo Tomášovi Martínkovi, který cílovou čáru proťal s výkonem 34:54. Jako druhý se umístil Karel Nerad s časem 34:59, který doběhl s náskokem 1-né minuty před třetím Filipem Havlem.

Na poloviční trati si pro prvenství doběhla s časem 20:42 Natalie Dobrovodska. Druhou příčku obsadila Blanka Lochmanová, třetí pak doběhla Lenka Zloská. V celkovém pořadí mužů se nejlépe umístil s výkonem 17:01 Michal Vokrouhlík, jako druhý doběhl Pavel Víšek, třetí místo pak získal Pavel Wohl.

FOTOGALERIE ÚČASTNÍKŮ KE STAŽENÍ

1. Fotogalerie

2. Fotogalerie

3. Fotogalerie

4. Fotogalerie

Výsledky:

Muži 10 km

1. Tomáš Martínek

2. Karel Nerad

3. Filip Havel

Ženy 10 km

1. Kateřina Kratochvílová Kriegelová

2. Eva Slavíková

3. Adéla Stráská

Muži 5 km

1. Michal Vokrouhlík

2. Pavel Víšek

3. Pavel Wohl

Ženy 5 km

1. Natalie Dobrovodska

2. Blanka Lochmanová

3. Lenka Zloská

Celkové výsledky zde

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: