SOUTĚŽ O DVOJE BĚŽECKÉ BOTY SALMING: Hrajte o ně s webem SvetBehu.cz – UKONČENO!

SOUTĚŽ O DVOJE BĚŽECKÉ BOTY SALMING: Hrajte o ně s webem SvetBehu.cz – UKONČENO!

Plánuješ si kupovat nové běžecké boty? Silničky nebo krosové? Obojí teď můžeš vyhrát na SvetBehu.cz Stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky a čekat na losovačku o Salming Speed 5 nebo Salming Trail T3.

O značce Salming

Logo Salming

Salming je sportovní značka ze Švédska, která se čím dál více dostává do podvědomí běžeckého světa. Běžecké produkty Salmingu jsou oblíbené především pro kombinaci neotřelého designu, skvělé funkčnosti a pověstné skandinávské kvality. Filozofie značky je založena na principech NATURAL RUNNING – přirozeného běhu. Díky tomu jsou všechny běžecké boty Salming konstruovány s co největším ohledem na přirozenou práci chodidel a podporu přirozeného běžeckého stylu.

Trailpoint – běžecká prodejna roku 2016

Logo Trailpoint

Trailpoint je poměrně malá prodejna svou rozlohou, ale široká svých záběrem. Kromě kvalifikovaných a přátelských prodavačů si zde také můžete nechat udělat diagnostiku běhu nebo získat rady ohledně svého tréninku. V této prodejně současně také můžete zakoupit běžecké boty značky Salming. Majitel Michal Dobiáš pořádá také pravidelné nebo individuální tréninky.

O co se hraje?

1x běžecké trailové boty Salming Trail T3

Vyrazte do přírody a prozkoumejte drsný terén s nejnovější verzí modelu Trail – T3. Tato extrémně univerzální a lehká trailová bota využívá naše nejnovější poznatky a inovace, díky kterým vám umožní dostat ze sebe to nejlepší i v tom technicky nejnáročnejším terénu. Nově vylepšená směs materiálů použitých v podrážce boty výrazně vylepšuje přilnavost T3 v mokrém prostředí. Ochranný štít RocShield™ je prošívaná ochranná vrstva, která chrání vaše chodidlo po obvodu celé boty. To je naše lehká, technická a vysoce adaptabilní bota Salming Trail T3.

1x běžecké silniční boty Salming Speed 5

Model Speed 5 je nástupcem mezi zkušenějšími běžci oblíbeného tempového modelu Speed 3. I v nové verzi cílí tento model především na zkušenější běžce, kteří milovali model Speed především pro jeho nízkou váhu a citlivost vůči povrchu. Přesně to totiž mohou očekávat i v novém modelu Speed 5 a my pevně věříme, že ocení i nové vlastnosti, které přibyly oproti jeho předchůdci.

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázku do 25. června 2017.

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

4. Odpověď na otázky hledejte na www.trailpoint.cznebo na www.salming.cz

Výherci

Jana Hercíková – Salming Speed 5

Josef Háječek – Salming Trail T3

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: